Tot ce trebuie să știi despre copilul născut în zodia Săgetător. Este deosebit

Tot ce trebuie să știi despre copilul născut în zodia Săgetător. Este deosebit

Fiul sau fiica ta Săgetător este un aventurier înnăscut. Pentru copiii Săgetător, viața este despre experiență. Ei vor să iasă în lume și să îmbrățișeze tot ce are de oferit.

Dacă micuțul tău se bagă în tot felul de probleme înainte de a putea merge, nu te mira! Copiilor Săgetător le place să exploreze dincolo de limitele puse de părinții lor.

Mai presus de orice, copilul tău Săgetător vrea să învețe și să înțeleagă. Îl poți ajuta în acest sens făcându-i viața cât mai distractivă, variată și provocatoare. Vacanțele în familie vor merge bine, la fel ca și aventurile lungi în aer liber și jocurile de-a v-ați ascunselea în grădina din spate.

Copilul tău Săgetător este sportiv înnăscut și va trebui să își consume energia suplimentară făcând lucruri jucăușe și fizice. Lăsați-l să se alăture echipei locale de fotbal sau duceți-l la plimbări lungi la țară.

Mintea lui trebuie să fie și ea menținută activă, așa că oferiți-i copilului Săgetător o mulțime de cărți pe care să le citească și duceți-l la muzee, grădini zoologice și galerii de artă cât mai des posibil. Are o viziune universală, așa că oferă-i multă libertate și conversații provocatoare.

Și, în cele din urmă, copiii Săgetător tind să fie luminoși, plini de viață, optimiști și extrovertiți, ceea ce înseamnă că au un cerc larg de prieteni. Așadar, nu vă așteptați ca petrecerile de ziua copilului dvs. să fie lucruri mărunte. Sunt pur și simplu prea mulți oameni cărora le place să fie în preajma lui!

FOLLOW ME

Te-ar putea interesa și: Fapte fascinante despre bebelușii din noiembrie pe care nu le știai

De ce copiii născuți în luna decembrie vor avea o viață de succes. Opinia specialiștilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.