Fapte fascinante despre bebelușii din noiembrie pe care nu le știai

Fapte fascinante despre bebelușii din noiembrie pe care nu le știai niciodată

Există multe lucruri minunate despre luna noiembrie. Dacă locuiești într-un loc cu anotimpuri schimbătoare, noiembrie este momentul în care toamna își intră cu adevărat în drepturi, iar tu simți răcoarea rece din aer. Nu trebuie să te confrunți cu gerul adânc al iernii sau cu căldura arzătoare a verii. Rafturile supermarketurilor sunt pline cu tot ce are gust de dovleac. Și puteți aștepta cu nerăbdare Ziua Recunoștinței, în care familiile se adună în jurul mesei și iau un moment pentru a se simți recunoscători pentru toate lucrurile bune din viața lor.

Băieții născuți în această lună au mai multe șanse să fie stângaci

Potrivit unei cercetări din Germania, băieții născuți între noiembrie și începutul iernii au o probabilitate semnificativ mai mare de a fi stângaci, din cauza nivelului ridicat de testosteron. Acest lucru poate întârzia dezvoltarea emisferei cerebrale stângi a fătului, care dictează dreptacii, făcându-i să o favorizeze pe cea opusă.

Trăiesc mult timp

Studiile de la Universitatea din Chicago au descoperit că bebelușii născuți toamna au mai multe șanse de a deveni centenari. (Cei născuți în martie, mai sau iulie au avut cele mai puține șanse de a trăi până la 100 de ani.) Pregătiți lumânările aniversare!

Au un risc mai mic de a suferi de unele afecțiuni de sănătate

FOLLOW ME

Potrivit unei cercetări de la Universitatea Oxford, bebelușii din noiembrie au cea mai mică incidență a sclerozei multiple. Studiile arată, de asemenea, că au mai puține șanse să sufere de probleme cardiace sau de cancer pulmonar.

Sunt mai puțin predispuși să sufere de depresie

Potrivit unor cercetări din Marea Britanie, bebelușii din noiembrie au cele mai mici rate de depresie clinică, în timp ce bebelușii de primăvară au cele mai ridicate.

La fel ca alți bebeluși de toamnă, sunt destinați să fie atletici

Deși genele joacă cu siguranță un factor, se spune că nivelurile ridicate de vitamina D din timpul unei sarcini care durează până toamna atribuie fizicul lor puternic predispus. Un studiu publicat în Jurnalul Internațional de Medicină Sportivă a citat persoanele născute toamna, în special cele născute în octombrie și noiembrie, ca fiind mai rapide și mai apte fizic. Priviți cum merge copilul!

Floarea lor de naștere este crizantema

Se spune că crizantemele simbolizează bucuria și optimismul. Sunt foarte lăudate în cultura japoneză și se crede că așezarea unei singure petale pe fundul paharului de vin îți va acorda o viață lungă și sănătoasă.

Își împart luna de naștere cu câteva celebrități

Bebelușii din noiembrie își împart luna de naștere cu fețe celebre, cum ar fi neobosita Scarlett Johansson, legendarul Leonardo DiCaprio și alții precum Ryan Gosling, Emma Stone, Josh Duhamel și Matthew McConaughey.

VEZI AICI PENTRU TOATE LUNILE ANULUI

Ce nu știai despre copiii născuți în luna Ianuarie. Au o atitudine extraordinară

8 fapte fascinante despre bebelușii din februarie

Calitățile copiilor născuți în luna martie

7 lucruri fascinante despre bebelușii născuți în luna aprilie

4 fapte fascinante despre bebelușii născuți în mai

6 motive pentru care bebelușii din luna iunie sunt speciali, potrivit științei

8 fapte fascinante despre copilul născut în luna iulie. De ce este deosebit

5 motive pentru care bebelușii din august sunt deosebiți, potrivit științei

6 motive pentru care bebelușii din septembrie sunt speciali, potrivit științei

Trăsături interesante și caracteristici ale bebelușilor născuți în octombrie

Fapte fascinante despre bebelușii din noiembrie pe care nu le știai

De ce copiii născuți în luna decembrie vor avea o viață de succes. Opinia specialiștilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.