Totul despre femeia Săgetător. Cum este ca mamă, în viața de familie

Totul despre femeia Săgetător. Cum este ca mamă, în viața de familie

Toată lumea pare să se înțeleagă de minune cu acești boemi liberi ai zodiacului, cunoscuți pentru personalitatea lor prietenoasă, dezinvoltă și cu o viziune pozitivă asupra vieții.

Energică și entuziasmată de viață, este ușor să cazi sub vraja femeii Săgetător, guvernată de Jupiter. Zâmbetul ei este magnetic, iar onestitatea și încrederea ei fără menajamente, hiper-autentică, fac să fie ușor să te îndrăgostești de ea, să vrei să îi fii cel mai bun prieten, sau ambele. Chestia este că, de multe ori, ea este cea mai bună prietenă a tuturor și poate cea mai bună prietenă a multora. Iubiții ei tind să tânjească după ea mult timp după ce ea a plecat cu agilitate în căutarea unor pășuni mai verzi – rareori stă prea mult timp într-un singur loc.

Aventurile noi și orizonturile mai largi o cheamă mereu pe această femeie cu suflet de vagabond, a cărei inimă tânjește să exploreze terra incognita, un nou teritoriu populat cu fețe noi, idei noi și aventuri noi. Aceasta este o femeie eliberată, care nu are timp să fie reținută de roluri de gen învechite sau de tabuuri societale. Ea face ce vrea, când vrea – și chiar nu-i pasă de ceea ce crezi despre asta.

O femeie Săgetător este o explozie să petreci timpul cu ea – dacă poți ține pasul cu ea, asta este. Ea are tendința de a avea multe lucruri de făcut, tot timpul. Ea vorbește sincer când spune că își va face timp pentru tine și poate fi o iubită și o prietenă adevărată, dar încearcă să nu o iei prea personal dacă se lasă prinsă în propriul ei vârtej.

Cum este femeia Săgetător ca mamă

Casa unei femei Săgetător este, de obicei, un amalgam de comori pe care le-a găsit în călătoriile sale, operele de artă ale prietenilor dragi și hainele din ultima călătorie care se revarsă din valiza ei, încă nepachetate.

Spațiul ei de locuit este, de obicei, destul de minimalist, simplu și de bun gust – cu un ochi mare pentru una sau două piese, cum ar fi covorul perfect sau un tablou izbitor, care poate uni camera. Aceste piese pot călători cu ea oriunde merge, astfel încât, ori de câte ori o vizitați în următoarea subînchiriere sau închiriere temporară, locul se simte întotdeauna ca al ei. Aceste elemente vizuale clasice și îndrăznețe sunt cele care fac ca locuința ei să se simtă bizar de elegantă și mondenă – chiar dacă rafturile ei sunt făcute din blocuri de zgură și scânduri vechi, iar tu bei vin de bodegă din borcane de jeleu.

FOLLOW ME

Casa este o stare de spirit pentru această femeie, iar ea poate face ca orice spațiu să se simtă rapid ca al ei prin aprinderea câtorva lumânări pe altarul ei portabil și arderea tămâiei preferate. Ea tinde să nu se atașeze prea mult de un loc sau altul, dar preferă să locuiască la periferia orașului dacă poate, și chiar mai bine dacă locuința ei are o zonă în aer liber și ferestre mari care arată o priveliște amplă.

Mama Săgetător este rareori încetinită de micuții ei – aceștia vin cu ea oriunde merge și nu te mira dacă au făcut primii pași în Mongolia sau dacă vorbesc o limbă străină de la o vârstă fragedă. O iubitoare caldă și afectuoasă a prostiei și ireverenței, această mamă din semnul de foc își împărtășește pasiunea cu copiii ei, dar îi și învață să nu ia viața prea în serios.

Mamele Săgetător vor găsi o modalitate de a-și crește puii în afara normei și le vor încuraja să fie liber-cugetători ai adevărului – exact ca mama.

Horoscop financiar pentru femeia Săgetător

Munca este o aventură pentru o femeie Săgetător, care adoră să se arunce în activități de care este pasionată, cu toată viteza înainte – mai ales dacă domeniul ei implică arta, natura sau justiția socială.

Această personalitate îndrăzneață iubește gesturile mărețe, de anvergură, și își va pune toată energia în proiecte mari – mai ales dacă acestea au caracteristici care contribuie la binele general.

Femeile Săgetător sunt oneste, conștiincioase și dedicate muncii pe care o fac. Se poate conta pe ele pentru a face o treabă fantastică. I se pot încredința chestiuni sensibile, securitatea și banii – și va fi punctuală și va apărea pentru a face treaba când va spune că o va face.

Acestea fiind spuse, termenele limită pe care le acceptă se pot întoarce să o muște de fundul calului. Are o tendință accentuată de a semna pentru prea multe și, deși se va strădui să le îndeplinească, s-ar putea să se epuizeze în acest proces.

Femeile Săgetător au tendința de a zbura după cum le dictează situația financiară – nu par să economisească niciodată cu adevărat, dar întotdeauna reușesc să aibă doar atât cât să se descurce. Când vine vorba de călătorii, ele vor găsi întotdeauna o modalitate de a se urca în acel avion sau autobuz și înțeleg cu siguranță că experiențele le vor îmbogăți mai mult decât grămezile de lucruri luxoase. A trăi simplu și a-și folosi fondurile pentru ceea ce contează cu adevărat este o trăsătură a Săgetătorului – și își vor dona ultimul dolar cuiva care are mai multă nevoie de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.