Trăsăturile negative de personalitate ale semnului zodiacal Taur, potrivit astrologiei

Trăsăturile negative de personalitate ale semnului zodiacal Taur, potrivit astrologiei

Taurul este un semn de pământ fix și este reprezentat ca un taur. Dacă vă gândiți la taur ca la o metaforă, veți înțelege multe despre semnul zodiacal Taur. Ei au picioare ferme, sunt puternici din punct de vedere fizic și au o mare rezistență.

În același timp, Taurul are trăsături negative de personalitate.

Taurul este cunoscut ca fiind lent și greoi, încăpățânat și intimidant de furios atunci când este provocat. Planeta lor guvernatoare este Venus, planeta zeiței iubirii. Deși la început sunt lenți în a se deschide, câștigarea încrederii unei personalități Taur merită întotdeauna în cele din urmă. Ei sunt parteneri și prieteni extrem de fiabili și vor fi întotdeauna acolo pentru tine atunci când ai nevoie.

Dar, așa cum fiecare floare are spinii ei, fiecare semn zodiacal are defectele sale caracteristice. Orice persoană care își exprimă natura semnului său în moduri negative este reprimată într-un fel, fie conștient, fie inconștient, și ar fi înțelept să lucreze asupra acelor tendințe care îi lasă frustrați.

Este important să ne amintim că concentrarea pe calitățile pozitive va ajuta la rezolvarea acestor trăsături negative de personalitate. În plus, conștientizarea modurilor în care acestea ar putea fi dezechilibrate și evitarea lor vă poate ajuta să deveniți persoane mai fericite și mai funcționale.

1. Taurul este foarte fixat în felul său de a fi.

FOLLOW ME

Este foarte ușor să fii atras inițial de un Taur. Veți fi atrași de natura lor ușor de suportat, de valorile lor muncitoare și de natura lor senzuală. Așteptați-vă la excursii de o zi în frumoase refugii naturale cu nopți la hoteluri de 5 stele pline de mese și vinuri fine.

Cu toate acestea, atunci când luna de miere se termină, s-ar putea descoperi că povestea este mult diferită. Un partener Taur are tendința de a se bloca într-o rutină în relațiile lor de angajament. Odată ce știu că te au, au tendința de a te lua de bună.

Un Taur negativ are tendința de a se concentra doar pe ceea ce au nevoie la sfârșitul zilei. El/ea va aștepta totuși cina la ora 18:00 fix. Taurii sunt foarte fixați în felul lor de a fi și se țin de un program. Dacă ceva sau cineva încearcă să îi scoată din această rutină, vor fi foarte nemulțumiți.

2. Sunt egoiști.

Un Taur are tendința de a fi foarte posesiv atât cu bunurile materiale, cât și cu partenerii lor. Au tendința de a fi foarte dependenți în relații, foarte geloși și excesiv de preocupați de dobândirea de bogății pentru a-și face viața mai confortabilă.

Persoanele guvernate de Taur pot avea deseori foarte mult succes în carieră, dar un Taur negativ va prefera întotdeauna un venit de încredere în locul unui loc de muncă greu de obținut și dinamic. Ei au nevoie de un stimulent suplimentar pentru a avansa în lume. De asemenea, nu vor renunța la o relație, chiar și mult după ce aceasta a depășit momentul de glorie. Îmbunătățirea de sine trebuie să implice întotdeauna un fel de răsplată materială.

Sfaturi: Pentru a se elibera de atașament, Taurii ar trebui să se concentreze asupra modalităților de a se dezvolta spiritual și să-și îmbrățișeze latura creativă și compătimitoare naturală.

3. Acest semn zodiacal este, de asemenea, gurmand și leneș.

În altă ordine de idei, Taurii au o relație de dragoste/ură cu mâncarea. Din cauza naturii lor deja corpolente și a iubirii pentru bucătăria bogată – cum ar fi cărnurile, brânzeturile și alcoolul – este foarte ușor pentru Taur să se îngrașe.

Deși sunt cunoscuți pentru afinitatea lor față de sporturile care îi angajează fizic și munca grea, latura lor leneșă va face dificilă atingerea imaginii lor corporale ideale. Și de acest lucru sunt dureros de conștienți.

Datorită legăturii lor naturale cu latura lor fizică, Taurii sunt destul de perfecționiști când vine vorba de imaginea lor. Dar nu se termină doar aici. Chiar și un Taur mai puțin atrăgător se va aștepta ca partenerul lor să fie în formă, ferm și în stare îngrijită.


4. Sunt închiși din punct de vedere emoțional.

Un termen potrivit pentru Taur este constipat emoțional (poate că este din cauza cărnii și a brânzei). Dacă îi duci la o petrecere, poți fi sigur că vor arăta excepțional de elegant.

Cu toate acestea, vor sta într-un colț tot timpul și nu vor vorbi un cuvânt cu nimeni în afară de tine. Cu alte cuvinte, nu vă așteptați ca ei să fie sufletul unei petreceri, ci mai degrabă ca un aranjament frumos de masă. Taurii nu se deschid imediat față de foarte mulți oameni.

3 comentarii pe “Trăsăturile negative de personalitate ale semnului zodiacal Taur, potrivit astrologiei

  1. Cec Onteaza says:

    Dar celelalte zodii? V-ați oprit la Taur…Suntem curioși, noi, celelalte zodii, să vedem ce lipsuri avem. Nu că nu le-am ști, dar să le conștientizăm, că uneori ne mințim pe noi înșine frumos…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.