Trăsăturile negative de personalitate ale semnului zodiacal Taur, potrivit astrologiei

Trăsăturile negative de personalitate ale semnului zodiacal Taur, potrivit astrologiei

Taurul este un semn de pământ fix și este reprezentat ca un taur. Dacă vă gândiți la taur ca la o metaforă, veți înțelege multe despre semnul zodiacal Taur. Ei au picioare ferme, sunt puternici din punct de vedere fizic și au o mare rezistență.

În același timp, Taurul are trăsături negative de personalitate.

Taurul este cunoscut ca fiind lent și greoi, încăpățânat și intimidant de furios atunci când este provocat. Planeta lor guvernatoare este Venus, planeta zeiței iubirii. Deși la început sunt lenți în a se deschide, câștigarea încrederii unei personalități Taur merită întotdeauna în cele din urmă. Ei sunt parteneri și prieteni extrem de fiabili și vor fi întotdeauna acolo pentru tine atunci când ai nevoie.

Dar, așa cum fiecare floare are spinii ei, fiecare semn zodiacal are defectele sale caracteristice. Orice persoană care își exprimă natura semnului său în moduri negative este reprimată într-un fel, fie conștient, fie inconștient, și ar fi înțelept să lucreze asupra acelor tendințe care îi lasă frustrați.


Este important să ne amintim că concentrarea pe calitățile pozitive va ajuta la rezolvarea acestor trăsături negative de personalitate. În plus, conștientizarea modurilor în care acestea ar putea fi dezechilibrate și evitarea lor vă poate ajuta să deveniți persoane mai fericite și mai funcționale.

1. Taurul este foarte fixat în felul său de a fi.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Este foarte ușor să fii atras inițial de un Taur. Veți fi atrași de natura lor ușor de suportat, de valorile lor muncitoare și de natura lor senzuală. Așteptați-vă la excursii de o zi în frumoase refugii naturale cu nopți la hoteluri de 5 stele pline de mese și vinuri fine.

Cu toate acestea, atunci când luna de miere se termină, s-ar putea descoperi că povestea este mult diferită. Un partener Taur are tendința de a se bloca într-o rutină în relațiile lor de angajament. Odată ce știu că te au, au tendința de a te lua de bună.

Un Taur negativ are tendința de a se concentra doar pe ceea ce au nevoie la sfârșitul zilei. El/ea va aștepta totuși cina la ora 18:00 fix. Taurii sunt foarte fixați în felul lor de a fi și se țin de un program. Dacă ceva sau cineva încearcă să îi scoată din această rutină, vor fi foarte nemulțumiți.

2. Sunt egoiști.

Un Taur are tendința de a fi foarte posesiv atât cu bunurile materiale, cât și cu partenerii lor. Au tendința de a fi foarte dependenți în relații, foarte geloși și excesiv de preocupați de dobândirea de bogății pentru a-și face viața mai confortabilă.

Persoanele guvernate de Taur pot avea deseori foarte mult succes în carieră, dar un Taur negativ va prefera întotdeauna un venit de încredere în locul unui loc de muncă greu de obținut și dinamic. Ei au nevoie de un stimulent suplimentar pentru a avansa în lume. De asemenea, nu vor renunța la o relație, chiar și mult după ce aceasta a depășit momentul de glorie. Îmbunătățirea de sine trebuie să implice întotdeauna un fel de răsplată materială.

Sfaturi: Pentru a se elibera de atașament, Taurii ar trebui să se concentreze asupra modalităților de a se dezvolta spiritual și să-și îmbrățișeze latura creativă și compătimitoare naturală.

3. Acest semn zodiacal este, de asemenea, gurmand și leneș.

În altă ordine de idei, Taurii au o relație de dragoste/ură cu mâncarea. Din cauza naturii lor deja corpolente și a iubirii pentru bucătăria bogată – cum ar fi cărnurile, brânzeturile și alcoolul – este foarte ușor pentru Taur să se îngrașe.

Deși sunt cunoscuți pentru afinitatea lor față de sporturile care îi angajează fizic și munca grea, latura lor leneșă va face dificilă atingerea imaginii lor corporale ideale. Și de acest lucru sunt dureros de conștienți.

Datorită legăturii lor naturale cu latura lor fizică, Taurii sunt destul de perfecționiști când vine vorba de imaginea lor. Dar nu se termină doar aici. Chiar și un Taur mai puțin atrăgător se va aștepta ca partenerul lor să fie în formă, ferm și în stare îngrijită.


4. Sunt închiși din punct de vedere emoțional.

Un termen potrivit pentru Taur este constipat emoțional (poate că este din cauza cărnii și a brânzei). Dacă îi duci la o petrecere, poți fi sigur că vor arăta excepțional de elegant.

Cu toate acestea, vor sta într-un colț tot timpul și nu vor vorbi un cuvânt cu nimeni în afară de tine. Cu alte cuvinte, nu vă așteptați ca ei să fie sufletul unei petreceri, ci mai degrabă ca un aranjament frumos de masă. Taurii nu se deschid imediat față de foarte mulți oameni.


3 comentarii pe “Trăsăturile negative de personalitate ale semnului zodiacal Taur, potrivit astrologiei

  1. Cec Onteaza says:

    Dar celelalte zodii? V-ați oprit la Taur…Suntem curioși, noi, celelalte zodii, să vedem ce lipsuri avem. Nu că nu le-am ști, dar să le conștientizăm, că uneori ne mințim pe noi înșine frumos…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.