#TIPS&TRICKS

Trucurile vedetelor de la Hollywood pentru a arăta uimor în poze

Scris de Laura P la 14 aprilie 2020

1. Blake Lively își ridică limba pe acoperișul gurii, astfel încât să nu aibă un bărbie dublu.


Pentru a nu vă face griji pentru o bărbie dublă, Blake folosește acest truc simplu. Face ca mușchii gâtului să se contracte involuntar și linia bărbiei devine mai clar definită.

Publicitate

2. Nicole Kidman își încordează gâtul, astfel încât chipul ei să arate mai bine.


Postura mândră a acestei actrițe este un alt mod de a contura linia bărbiei. Nicole își pune umerii în jos și își trage capul în sus, astfel, încordând gâtul. Acest truc elimină eventualele imperfecțiuni ale pielii.

3. Monica Bellucci ridică capul.

Publicitate

Actrița italiană folosește acest truc larg răspândit atunci când pozează pentru fotografii – ridică capul și trage de gât, astfel, strânge zona din jurul feței. Pentru a face ca poza să pară mai naturală, Monica se înclină puțin în lateral. Unul ar trebui să fie atent cu acest truc – dacă unghiul se întâmplă a fi un fluttering, s-ar putea ajunge să arăți arogant.

4. Taylor Swift își mușcă puțin obrajii pentru a-și îmbunătăți pomeții.

Cântăreața americană are o mușcătură specială pe care o folosește cu înțelepciune. Când pozează pentru fotografii, își arată deseori dinții și, în același timp, își mușcă puțin obrajii. O ajută să-și îmbunătățească pomeții. Acest truc poate fi calculat de pliurile distinctive din jurul bărbie.

Publicitate

5. Megan Fox își arată limba să pară mai sexy.

Expresia facială semnată a feței acestei actrițe americane este o gură ușor deschisă și o limbă ușor înfundată. Megan își sporește sexualitatea cu ajutorul acestui truc simplu. Uneori, însă, actrița pare puțin ciudată, dar acest lucru nu

Publicitate


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--