Uite ce trebuie să știi dacă ai acest copăcel acasă. Dacă nu îl ai, ar fi bine să-ți iei

Uite ce trebuie să știi dacă ai acest copăcel acasă. Dacă nu îl ai, ar fi bine să-ți iei căci el aduce bogăția în casa ta.

Crassula este cunoscut drept copacul cu bani sau arborele de jad. Această plantă se găsește în casa aproape tuturor românilor (iar în casele străinilor este mult mai apreciat și recunoscut). Datorită staturii sale, a formei și a culorii este un obiect de decor inedit.

Crassula este planta utilizată frecvent în tehnica Feng Shui. Se spune că atrage banii în casa celor care o dețin și o îngrijesc. Nu necesită foarte multă atenție, iar asta o face ușor de întreținut. Se spune că această plantă nu ar trebui să lipsească din căminul nimănui.

Se pare că această plantă are puterea de a încărca oamenii cu energie bună. În unele zone se consideră chiar că aduce prosperitate și muuuuuult noroc. Tradiția spune că dacă pui la rădăcina acestei plante o monedă, puterea ei energetică îți va ține portofelul plin cu bani.

Uite ce trebuie să știi dacă ai acest copăcel acasă. Dacă nu îl ai, ar fi bine să-ți iei

Se găsește în florării la dimensiuni mici, dar în timp ea crește având talia unui arbore în miniatură. Pentru a-și exercita puterile și pentru a crește armonios are nevoie de o temperatură între 22-26 grade Celsius. Se udă rar și cu puțină apă. Între două udări pământul trebuie să se usuce complet. În timpul sezonului rece, în funcție de cât de scăzută este temperatura această plantă poate fi udată chiar o dată la două săptămâni.

Atentie însă!

Crassula nu este recomandată pentru locuințele în care există pisici deoarece conține o substanță toxică pentru feline.

Se spune că pentru a avea succes garantat la bani, înainte să o sădești trebuie să pui șase monede în pământul de la rădăcină. În timp ce transpui planta trebuie să te gândești la un om de succes, sănătos și bogat. De fiecare dată când uzi această plantă trebuie să îți aduci imaginea aceasta în cap cât mai clar. Se pare că nu a dat greș niciodată.

FOLLOW ME

Are calități antiinflamatorii, antivirale și antibacteriene poate trata un număr impresionant de afecțiuni. Poate trata durerile articulare, arsurile și hemoroizii. Pentru un tratament corect trebuie să vă adresați specialistului.

 

Tu ai acest arbore acasă? Spune-ne în comentarii. 

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE.  

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

1. Să mă urmărești pe INSTAGRAM – Aici răspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc

2. Să te abonezi la canalul meu de YOUTUBE

3. Să dai like paginii mele de FACEBOOK

4. Să te înscrii în grupul MĂMICI ȘI COPII FERICIȚI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.