Ultima șansă pentru 3 zodii! Trebuie să faci compromisuri pentru a-ți atinge scopul

Ultima șansă pentru 3 zodii! Trebuie să faci compromisuri pentru a-ți atinge scopul

Ultima șansă pentru 3 zodii! Trebuie să faci compromisuri pentru a-ți atinge scopul. Dacă nu ești dispus să calci peste propriile principii, ar fi bine să renunți. Este ultima ta șansă. În această săptămână vei fi supusă la o grea încercare. Ți se va propune să faci ceva ce nu îți stă în caracter în schimbul a ceea ce îți dorești. Decizia e a ta.

Balanță

Superiorul tău vine cu o propunere care ți se pare de-a dreptul scandaloasă. Este drept că aștepți de mult să obți aceste semnături sau aprobări însă ceea ce îți cere la schimb pare de neconceput. A observat în tine disperarea pentru a-ți atinge scopul și încearcă să te șantajeze. Poți încerca să-i dovedești că deși îți dorești acel lucru, nu ești dispus să-ți încalci principiile pentru el. Poate va înelege. Cert este că totul va merge în direcția favorabilă ție.

Scorpion

Marile iubiri se întâlnesc greu. Se spune că doar o singură dată în viață ne întâlnim sufletul pereche și trebuie să fim cu ochii în patru pentru a nu-l pierde. În cazul tău nu știi ce să crezi. Relația ta amoroasă pare destul de complicată, în timp ce iubirea ar trebui să fie liniștitoare și să te fericească. Concentrează-te asupra ta. Vezi cum te simți tu în această relație și dacă e cazul să mai faci compromisuri.

Pești

Poate că lucrurile în familia ta nu stau cum îți dorești. Deși pare că toată lumea face ceva pentru bunăstarea familiei, tu nu ești obligat să faci nimic din ceea ce nu dorești. Evaluează situația și ia deciziile cele mai bune. Ține minte: un compromis acceptabil este acela în care nu trebuie să renunți la o valoare care te definește pe tine, ca om. Dacă accepți să te ”descotorosești” de una dintre valorile tale nu vei mai fii fericit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.