Un băiat sărac era îndrăgostit de fata unui om bogat. Într-o zi, băiatul i-a cerut mâna. Povestea lor este INCREDIBILĂ!

Un băiat sărac era îndrăgostit de fata unui om bogat. Într-o zi, băiatul i-a cerut mâna, iar fata i-a zis „Ascultă, salariul tău lunar reprezintă cheltuielile mele zilnice… Cum pot să mă căsătoresc eu cu tine? Cum de te-ai gândit la asta? Nu te-aș putea iubi niciodată, așa că uită de mine și caută pe cineva de nivelul tău.”

Totuși, băiatul nu a uitat-o ușor. Peste 10 ani, au dat unul peste celălalt într-un magzin.

Fata l-a întrebat „Hei, ce mai faci? Acum sunt căsătorită și știi ce salariu are soțul meu? 16.000 de euro pe lună! Puteai bate asta? Și e și foarte deștept…”

Ochii băiatului s-au umplut de lacrimi auzind asta de la cea pe care a iubit-o cândva.

După câteva clipe, soțul ei a vent și înainte ca ea să mai spună ceva, i-a spus băiatului: „Domnule, se pare că mi-ați întâlnit soția”.

Cei doi soți au plecat împreună și  i-a spus soției „ el este șeful meu, sunt unul dintre cei care lucrează pe proiectul lui de 100 de milioane de euro. Cândva era îndrăgostit, dar pentru că nu a putut să o cucerească pe cea pe care o iubea, a fost foarte rănit și a rămas singur. Cât de norocoasă ar fi fost femeia aia dacă s-ar fi căsătorit cu el… ”

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Femeia nu a putu spune niciun cuvânt.

Viața e scurtă și e exact ca o oglindă. Poți să vezi atât de mult pe cât reflectă. Așa că nu te uita de sus la alții. Lucrurile se pot schimba. Nu subestima pe nimeni pentru că toată lumea are o poveste diferită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.