Urmează o săptămână complicată. Mari evenimente astrologice vor avea loc

HoroscopuHoroscopul săptămânal al fiecărui semn zodiacal pentru perioada 10 – 16 octombrie 2022l săptămânal al fiecărui semn zodiacal pentru perioada 10 – 16 octombrie 2022 este aici, cu previziuni astrologice pentru viață, carieră și relații.

Acestea încep să devină și mai intense pe măsură ce ne apropiem de marea eclipsă care va avea loc în Scorpion spre sfârșitul lunii. Această săptămână începe să pună bazele a ceea ce trebuie să conștientizăm în viața noastră. Cu mai multe planete încă retrograde, fiecare semn zodiacal are ocazia de a reflecta, de a analiza și de a revizui.

Soarele continuă să tranziteze semnul zodiacal al Balanței, aducând în atenția noastră colectivă chestiuni legate de dragoste, relații, echilibru și armonie. Balanța este energia Cardinalului care ne împinge să luptăm pentru ceea ce ne dorim atunci când lucrurile nu merg conform planului și care pune o bază solidă pentru intensitate atunci când Luna se află în Berbec.

De fapt, săptămâna aceasta avem un început de săptămână plin de energie și agresivitate, prima Lună Plină în Berbec având loc pe 9 octombrie 2022.

Această Lună Plină ne va duce într-o călătorie emoțională în roller coaster. Va depinde de noi să dirijăm această fiară pe drumul cel bun, deoarece lucrurile ar putea aluneca cu ușurință în nebunie și haos dacă nu suntem atenți.

Vom fi fericiți să transformăm cu ușurință această energie în echilibru calm, pe măsură ce Luna se grăbește să intre în semnul zodiacal al Taurului pe 10 octombrie. Luna în Taur vine în ajutorul nostru, cu Mercur în Balanță alături de ea. Așadar, frenezie timpurie și tranziție ușoară la calm… chiar în vârf. Nu e rău.

FOLLOW ME

Săptămâna continuă și ne livrează influența opoziției lui Mercur cu Jupiter retrograd în Berbec, ceea ce ne-ar putea face să le explicăm oamenilor din viața noastră ce ne rezervă viitorul.

A doua săptămână din octombrie este mare pentru fluxul creativ și ideile noi – energia binevoitoare a lui Jupiter ne asigură că gândim la scară mare și că ne apucăm de proiecte noi.

Venus în trigon cu Saturn în Vărsător, până la sfârșitul săptămânii, ne poate împinge spre lene și, deși ideea de a lăsa totul baltă poate fi tentantă, tot va trebui să ne ocupăm de tot ceea ce necesită prezența noastră.

De fapt, există o mulțime de influențe ale lui Saturn în această săptămână, iar acesta nici măcar nu este un lucru grozav de experimentat. Energia lui Saturn este o parte din motivul pentru care vom dori să ne „ridicăm și să plecăm”.

Este pur și simplu prea frustrant să trebuiască să „luptăm cu sistemul” sau să „ne opunem autorității”.

Acesta este genul de săptămână în care trebuie să fim atenți la rebeliunea noastră, deoarece uneori ajungem să ne facem un deserviciu, mai degrabă decât o favoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.