Horoscopul săptămânal al fiecărui semn zodiacal pentru perioada 10 – 16 octombrie 2022

Urmează o săptămână complicată. Mari evenimente astrologice vor avea loc

Berbec

Marte continuă în Gemeni, sectorul tău de comunicare. Săptămâna aceasta vei aduce vești bune cuiva care are nevoie disperată de ele și vei fi fericit să faci acest lucru. Ți-ai dorit să te implici mai mult în viața acestei persoane și, sincer, crezi că poți face o treabă bună fiind ajutorul ei.

Ai multe de oferit în această săptămână și vei fi pus la încercare, cu siguranță. Nu fi surprins dacă vei fi rugat să ajuți pe cineva în timpul săptămânii, cu o treabă care ar putea sfârși prin a-și prelungi șederea. Aceasta ar putea fi o săptămână foarte avantajoasă pentru tine, din punct de vedere financiar.

Taur

Odată ce Luna va intra în semnul tău, casa ta de dezvoltare personală și identitate, vei petrece cea mai mare parte a acestei săptămâni simțindu-te relaxat și ușor de făcut, deoarece lucrurile care îți solicită timpul și atenția se întâmplă să fie, de asemenea, lucruri în care îți place să te implici.

Marte în casa proprietății personale s-ar putea să te facă să îți dorești mai mult decât de obicei. Vei avea ocazia să acționezi asupra unor impulsuri creative în timpul săptămânii, ceea ce va sfârși prin a-ți deschide ușile unei noi oportunități.

S-ar putea să sfârșești prin a fi foarte entuziasmat de cât de ușor este acest nou set de oportunități pentru tine, iar acest lucru îți va da multe speranțe pentru proiectele viitoare.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Gemeni

Acum, că Mercur a staționat direct, este din nou la muncă, încă o dată, și, deși există o parte din tine care se bucură cu adevărat de o muncă bună și grea, începi să te simți, de asemenea, puțin obosit de la toată agitația și agitația.

Nu lucrezi singur, așa că va trebui să te confrunți cu întâlnirile cu alte persoane, și se pare că multe dintre ele au probleme și probleme care nu au nimic de-a face cu tine, și totuși, tu vei fi „reparatorul” care trebuie să treacă pe acolo și să îndrepte greșelile săptămânii. Vei fi ocupat în această săptămână, Gemeni.

Rac

Pluto retrograd te face să regândești unele lucruri legate de angajamentele și relațiile tale. Ceva îți va intra în minte și te va inspira să începi să economisești fiecare bănuț pe care îl ai… pentru o zi ploioasă.

Vei prinde o vibrație în această săptămână, Rac, care te va face să ai grijă de tine; nu te simți amenințat, dar vezi că s-ar putea să trebuiască să sari pe o oportunitate înainte de a fi prea târziu. Săptămâna aceasta te va face să te gândești profund la ceea ce va fi următoarea ta mișcare.

Leu

Există doar atât de multă jubilație pe care o poți face înainte ca întreaga experiență să devină redundantă și plictisitoare, ceea ce înseamnă că această săptămână îți aduce cunoștințele de care ai nevoie pentru a merge mai departe, Leu.

Ești grozav, ai succes și știi ce faci… doar că, nu faci asta. Saturn retrogradează în casa angajamentelor și a parteneriatelor săptămâna aceasta te pune în contact direct cu urgența pe care se pare că o ignori.

Săptămâna aceasta este apelul tău de trezire și îți spune: „TREZEȘTE-TE, ACUM!” Este timpul să mergi mai departe.

Fecioară

Este octombrie și te simți vrăjitoare; vrei doar să intri în costume și gânduri malefice, doar pentru distracție. Mercur, planeta care te guvernează, va continua să fie în cuadratură cu Marte în Gemeni, scoțându-ți la iveală dorința de a încerca lucruri noi.

Ești absolut dispusă să faci tot ce este necesar la nivel monden, dar nu ești pe cale să renunți la petrecere, iar asta înseamnă că probabil te vei costuma pentru a merge la serviciu sau te vei întâlni cu prieteni cu aceleași idei pentru a planifica orice distracție macabră pe care o vei avea în noaptea de Halloween. Se apropie! Fiți pregătiți!

Balanță

Soarele continuă să tranziteze semnul tău zodiacal și, în timp ce Venus, planeta care te guvernează, rămâne în apropiere, săptămâna ta este cea mai bună dintre cele mai bune, deoarece toate lucrurile inutile din viața ta par să găsească o cale de ieșire din viața ta… făcând loc pentru noi experiențe și momente distractive care urmează.

Ești mulțumit în bani și în dragoste în această săptămână, deoarece multe dintre tranzite îți strălucesc în cap. Așteaptă-te la vremuri bune, la cine delicioase și la promisiunea mai multor ieșiri în oraș. Ai nevoie de asta, Balanță… e timpul să îți oferi o noapte mare în oraș.

Scorpion

Ai putea la fel de bine să petreci cu Balanța, săptămâna aceasta, Scorpionule, pentru că ai câștigat cu siguranță premiul cel mare la capitolul „distracție”. Nu numai că te vei distra de minune, dar vei și plăti pentru asta cu o tonă de bani pe care o vei primi foarte curând.

Pluton se apropie de gradele din Capricorn, unde va staționa direct și va revizita înainte de sfârșitul anului. Acest lucru îți aduce o viziune reînnoită, deoarece ai ocazia să revizuiești, să înveți și să te răzgândești în legătură cu o anumită situație.

Nu numai că ești bogat, dar ești fericit și concentrat; îți dorești doar ceea ce este mai bun și se pare că, cel puțin în această săptămână, vei obține tot ceea ce îți dorești.

Săgetător

În această săptămână ai reușit în sfârșit să cucerești ceva, iar acum că vezi finalul la orizont, te simți ușurat, fericit și mai ușor. Cu Jupiter retrograd în Berbec, ești pasionat, creativ și hotărât.

S-ar putea să finalizezi un curs sau să pui capăt unui obicei prost; tranzitele sunt de partea ta, Săgetătorule, iar acest lucru îți va da încrederea necesară pentru a-ți continua drumul pozitiv. Nu ești mândru, dar ești foarte, foarte fericit să știi că în sfârșit ai atins acest statut, iar acum, nu mai trebuie să mergi înapoi, niciodată.

Capricorn

Cu Soarele și Jupiter în semnele cardinale colegiale, nu se întâmplă prea multe acțiuni „distractive” pentru tine în această săptămână, dar asta este perfect în regulă pentru tine. Distracția nu a fost în programul tău, dar creșterea și câștigarea de bani cu siguranță au fost.

Acolo excelezi în această săptămână… în finanțe. Și nu numai că faci bani pentru tine, dar și alții vor beneficia de pe urma strategiilor tale, atât de mult, încât probabil că nu vei mai rămâne niciodată fără un loc de muncă din această cauză.

Vărsător

Saturn va intra în cuadratură cu Uranus, aducând o surpriză neașteptată în calea ta. Cu un trigon frumos cu Marte și Soarele, o figură de autoritate sau o decizie financiară care implică un împrumut sau o posibilă mărire de salariu este aproape de finalizare.

Așteptarea a luat sfârșit. Vestea pe care o așteptai de ceea ce pare o veșnicie a luat sfârșit; veștile bune sunt aici și sunt în favoarea ta, până la capăt. Ar putea fi vorba de vești despre o înțelegere sau despre o chestiune legală care se termină prin a vă înmâna bani.

Înțelege că aceasta este soarta ta, karma ta, dar nu neapărat ceva ce ar trebui să etalezi; fii umil cu câștigurile tale, deoarece toate lucrurile se supun legilor universului, ceea ce înseamnă că poți pierde totul la fel de ușor.

Pești

Vei petrece această săptămână fericit neamenințat de locul de muncă și total absorbit de una dintre sarcinile care ți se dau. Săptămâna aceasta este despre muncă, despre cum să-ți faci bine treaba și despre cum să te bucuri de beneficiile și avantajele unui loc de muncă care îți permite să te cumperi.

Jupiter retrograd se îndreaptă spre Partea Norocului în Berbec, iar acest lucru aduce un eveniment predestinat în viața ta.

Vei ajunge să fii unul dintre acei oameni, în această săptămână, care spune: „Îmi iubesc slujba”. Iar când îți iubești slujba, nu mai există „muncă”. Bucură-te de toate în această săptămână, Pești. Se pare că urmează o săptămână bună, într-adevăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.