Valsul mirilor

Cred că pentru orice femeie ziua nunții este una dintre cele mai frumoase amintiri. Eu m-am uitat azi noapte peste poze și mi s-a făcut pielea de găină… Mi-aș dori să pot să trăiesc acea zi la nesfârșit.

Deși suntem căsătoriți civil de mai mulți ani, ne-am cununat religios abia acum 4 ani. Alex și Alesia erau mai măricei, au putut să se bucure alături de noi de ziua cea mare, așa că ni s-a părut momentul perfect.

Am avut o petrecere restrânsă, pe plajă, cu familia și câțiva prieteni apropiați, dar a fost exact așa cum am visat dintotdeauna…

M-am uitat la filmarea de la valsul mirilor de nenumărate ori și am vrut neapărat să o postez și pe blog, pentru că și eu am fost inspirată în același mod. 

Căutam într-o zi melodii pentru dansul mirilor și am găsit o coregrafie pe Time of my life. De când am dat play am știut din prima că asta era melodia pe care o să dansăm. Am văzut Dirty Dancing de 1.758.973 de ori și nu m-am plictisit niciodată. Este filmul meu preferat, alături de The Ghost, filme pe care aș putea să le revăd oricând.

Alex a fost și el de acord instant cu melodia aleasă de mine, ce nu mi-am dat eu seama a fost cât de dificil urma să fie să învăț coregrafia. Alex e genul care iese în cluburi, petrecăreț, dansatorul familiei. Eu – două picioare stângi. N-am dansat în viața mea doi pași legați, dar eram hotărâtă să dansez ca în Dirty Dancing.

Am apelat la Bogdan Boantă, un coregraf super talentat pe care sunt sigură că mulți dintre voi îl știți de la Dansez pentru tine sau Asia Express. Îi mulțumesc și acum din inimă pentru tot ce a făcut și răbdarea pe care a avut-o. Mie mi s-a părut extrem de greu din momentul în care am călcat în sala de repetiții, dar el îmi spunea mereu să mă relaxez, să fiu liniștită, că voi reuși. Făceam antrenamente de 3 ori pe săptămână, iar Alex se descurca perfect, în timp ce eu mă încurcam tot timpul. Fix cu o săptămână înaintea nunții am intrat în panică și am vrut să schimb dansul, pentru că mi se părea că n-am cum să reușesc. Până la urmă nu am învățat chiar toate schemele, dar mă mulțumesc și cu ce mi-a ieșit, pentru că știu că am dat tot ce puteam. O să vedeți în video că am mai făcut câteva greșeli, dar m-a corectat Alex, care  a zis că ar ști să danseze și acum dacă l-aș pune, eu, clar nu. 

FOLLOW ME


Sper să vă placă dansul nostru și m-aș bucura să îmi spuneți și voi ce amintiri aveți din ziua nunții și pe ce melodie ați dansat. Poate așa îi mai inspirăm și pe cei care nu au reușit să facă nunta anul acesta și le dăm mai multe idei pentru viitor.


Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE.  

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

1. Să mă urmărești pe INSTAGRAM – Aici răspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc

2. Să te abonezi la canalul meu de YOUTUBE

3. Să dai like paginii mele de FACEBOOK

4. Să te înscrii în grupul MĂMICI ȘI COPII FERICIȚI

 

0 comentarii pe “Valsul mirilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.