Cum să faci sport alături de bebeluș

Proaspătă mămică în căutare disperată de soluții pentru slăbit

Anunțul se scrie singur după ce am născut: mama disperată, caut soluții magice pentru slăbit. De ce? Nu am timp, nu sunt obișnuită cu mișcarea, totul mi se pare greu și complicat. În plus, copilul nu te lasă nici când doarme să îți aduni gândurile, și așa împrăștiate prin toată casa odată cu restul jucăriilor și ustensilelor pentru mâncat.

Și dacă mai are nevoie, mama este de cele mai multe ori singură acasă cu bebelușul. Cum facem să ne apucăm de sport? Prima condiție e să faceți din acest demers o activitate interesantă pentru amândoi. Exact. Dacă din ecuație e imposibil să scoateți bebelușul, atunci îl veți face părtaș la toate exercițiile:

*„oblici”conturați, copil distrat – bifat
*genuflexiuni și antrenament bicepși și umeri, la pachet – bigat
*sezonați din belșug cu fandări
*nu uitați să lucrezi brațele

Să ne fie mai ușor, l-am adus acasă pe instructorul de fitness Cornel Moca acasă să ne arate exact cum, cât și mai ales de ce să facem mișcările acestea. 🙂

 

PS: Îţi mulţumesc că eşti unul dintre cei 1 milion de români care mă citesc!

Hai cu mine pe:

Un comentariu pe “Cum să faci sport alături de bebeluș

  1. Sportpower says:

    Venind pe site, sincer am crezut că voi ieși repede de aici. Multe articole similare m-au dezamăgit deja. Cu toate acestea, stilul tău de exprimare mă convinge și îmi cer scuze pentru judecata mea pripită… Ai câștigat un alt cititor 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.