Vara bate la ușă! 10 ținute pentru doamne de toate vârstele

Vara bate la ușă! 10 ținute pentru doamne de toate vârstele. În acest sezon se poartă volane, buline, mâneci bufante, materiale oldies, dar nu numai! Sezonul acesta le are pe toate cât să satisfacă gusturile și celor mai fashioniste dintre fashioniste.

Fustele cu crăpătură, imprimeurile retro, denim on demin, gențile supradimensionate, culorile neon sunt cele care vor face furori în această vară. Vedeta sezonului este culoarea albastru. Te liniștește și în același timp te scoate din tipare.

Uneori e de-a dreptul dificil să ții pasul cu moda, însă nu trebuie să te chinui să porți ceva care nu ți se potrivește. Stilul este definit de caracterul tău, așadar, alege articolele vestimentare care ți se potrivesc și asortează-le astfel încât să fii în pas cu moda.

Spre exemplu, dacă ai o bluză cu buline (care se poartă în această vară) o poți asorta la un obiect vestimentar cu care să vină bine și în care te simți confortabil. Este destul de dificil să faci alegerile potrivite, însă nu uita că întotdeauna poți cere o părere cuiva dacă nu ești sigură că ceea ce ai ales îți vine și bine.

Pălăria nu este doar un obiect vestimentar care îți poate oferi un aer misterios și poate completa armonios ținuta ta. Rolul său este să te protejeze de razele solare. Așadar, nu ezita să o introduci în garderoba ta.

Pentru femeile trecute de 40 de ani se recomandă ținutele în care sunt incluse fuste. Acestea scot în evidență feminitatea lor și pun în valoare eleganța.

FOLLOW ME

Indiferent de vârstă puteți opta pentru topuri din tricot. Sunt șic și în pas cu moda. În cazul domnișoarelor și femeilor mai tinere, ținuta de vară poate atinge dimensiuni mai scurte și sexy, însă trebuie să aveți mare grijă să nu întreceți limita. Cu ușurință puteți să păreți vulgară, iar acesta nu este un atuu al unei femei care se respectă.

Vara bate la ușă! 10 ținute pentru doamne de toate vârstele

18-30-533x800-6743578

21-22-391x800-7137631

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.