Venus în Berbec, din 21 martie. Zodiile care rămân alături de partener pe viață

Venus în Berbec, din 21 martie. Zodiile care rămân alături de partener pe viață

Venus, planeta iubirii și a romantismului, trece în semnul înflăcărat și impulsiv al Berbecului, între 21 martie și 14 aprilie. Berbecul este primul semn al zodiacului și este considerat un semn cardinal, așa că ne putem aștepta să simțim o dorință profundă de a iniția schimbări în dormitor. Venus în Berbec ne încurajează să luăm toate visele și fanteziile pe care le-ai fi zăbovit și să trecem la acțiune. În dragoste, Venus în Berbec se poate simți ca un câmp de luptă – nu există reguli! În următoarele câteva săptămâni, condu cu inima și trage-ți lovitura.

Berbecul, prima zodie din zodiac, este îndrăzneț și amuzant, iar Venus în Berbec știe să iubească doar așa. Ei sunt sinceri în legătură cu ceea ce își doresc și nu se tem să meargă după asta. Pot fi egoiști. Dar, sunt, de asemenea, feroce protectori cu cei dragi lor.

Persoanele din semnul zodiacal Venus în Berbec sunt pozitiv radiante atunci când concurează cu altcineva, chiar dacă acel altcineva este un potențial partener. Felul lor amuzant și cochet de a flirta le pune în evidență farmecul spiritual și natura independentă, lăsându-și adesea iubitul să vrea să știe mai multe despre ei. Totuși, nu vor trebui să aștepte prea mult. Venus în Berbec adoră să vorbească despre ei înșiși și să își arate carisma lor nelimitată.

Acest lucru poate fi un pic cam apăsător pentru unii, iar o relație cu Venus în Berbec nu este pentru cei slabi de inimă. Ei sunt activi și spontani și sunt mereu în căutarea unei noi aventuri cu acea persoană specială. Ei urăsc să încetinească pentru orice, deoarece se tem că viața lor va deveni prea stagnantă.

Nici celor cu Venus în Berbec nu le place să fie prea serioși, așa că asigură-te că apelezi la latura lor jucăușă pentru a păstra lucrurile ușoare și distractive. Dacă se întâmplă ceva, care are nevoie de atenția lor, ei se vor ocupa de asta.

Venus în Berbec: ce se întâmplă cu toate zodiile

♈ BERBEC

Nu-ți mai înăbuși sentimentele. Comunicarea eficientă poate pune capăt certurilor inutile cu partenerul de viață. Ascultarea activă este esențială într-un parteneriat sănătos. Dacă doriți ca relația voastră să se îmbunătățească, țineți cont de sentimentele sale atunci când vă exprimați sentimentele. Să sperăm că și ei vă vor arăta același respect în schimb.

FOLLOW ME

♉ TAUR

Îngrijirea de sine este o parte esențială a vieții. Și, este important să o implementați în rutina zilnică. Faceți o baie atunci când vă simțiți anxios și dați-i o pauză capului dvs. atunci când sunteți stresat, făcând o pauză. Nu vă forțați la limită.

♊ GEMINI

Aveți carisma necesară pentru a aduce laolaltă oameni cu aceeași mentalitate. Deși ai fost tăcut în legătură cu dorințele tale spirituale secrete, până la sfârșitul lunii, vei poseda puterea de a vocaliza și împărtăși transformarea ta. Nu vă veți pleca în fața niciunei critici. Stai drept și îmbrățișează-ți puterea! Vei rămâne pe viață alături de partenerul tău!

♋ RAC

Noile întreprinderi și parteneriate vă vor stimula cariera și imaginea publică. Deși ești mai înclinat să stai cu nasul pe sus sub cerul primăverii, încearcă să îți faci timp din programul tău încărcat pentru reînnoire. Ar trebui să știi că a avea grijă de tine nu este egoist, ci inteligent.

♌ LEU

Acest tranzit cosmic promite să aducă o tonă de distracție, chiar din confortul sufrageriei tale. Întreținerea virtuală, gătitul și găzduirea de cine și evenimente flamboaiante pentru cercul tău social în timp ce ești în Zoom te vor face să te simți viu și popular – ceea ce este exact pe măsura personalității tale flamboaiante.

♍ FECIOARA

Frustrările în relații ajung la apogeu. În ultimele luni, ați simțit o nuanță de izolare în parteneriatul dvs. Acum este momentul să vă exprimați. Nu uitați că un parteneriat este format din două persoane – nu una singură. În loc să comunicați în defensivă, încercați să lucrați împreună și să faceți compromisuri. Ești unul dintre partenerii care vor rămâne pe viață alături de partener!

♎ BALANȚĂ

Pentru că sunteți cunoscut ca fiind un împăciuitor în grupul dvs. social, s-ar putea să doriți să mediați conflictele din cercul dvs. Încearcă să te ferești de dramele dintre ceilalți, deoarece intențiile tale bune pot fi considerate ca fiind băgărețe, chiar dacă vin dintr-un loc de dragoste și îngrijorare.

♏ SCORPION

După o iarnă lungă, vreți să treceți la acțiune și să finalizați toate comisioanele care au fost lăsate în urmă. Încetinirea pentru a medita și a digera mental tot ce ai pe lista de lucruri de făcut nu doar că te va menține sănătoasă, ci îți va oferi o rezervă mai mare de creativitate și soluții.

♐ SĂGETĂTOR

Te numeri printre cei care vei rămâne mereu cu partenerul actual. Trebuie însă să lucrați la relația voastră! Ați uitat cât de importantă este aprecierea reciprocă în parteneriatele voastre. A da și a primi este o rețetă sănătoasă pentru satisfacție pe termen lung în toate relațiile. Încearcă să condimentezi lucrurile, interesându-te activ de activitățile omologului tău. Amândoi veți avea o nouă înțelegere unul față de celălalt.

♑ CAPRICORN

Având în vedere gradul de atenție pe care îl puteți atrage acum, ar fi înțelept să vă îmbunătățiți CV-ul și să vă implicați într-o comunitate care să corespundă intereselor dumneavoastră profesionale. Cu cât ești dispus să faci mai mult, cu atât mai mult vei primi înapoi în următoarele săptămâni.

♒ VĂRSĂTOR

Aveți grijă să nu vă suprasolicitați, deoarece energia dvs. este foarte excitabilă în acest moment. Agitația dvs. poate cauza probleme de comunicare cu colegii. Deși intenția dvs. este de a fi de ajutor, faptul că trageți din șold poate fi interpretat ca fiind tăios. Fiți conștient de formularea dvs.; oamenii vă ascultă cu atenție sporită.

♓ PEȘTI

Chestiunile financiare vă preocupă în prezent. Te concentrezi pe obținerea unei averi personale în acest moment. Este momentul să vă intensificați planificarea financiară și să faceți un inventar al bunurilor personale. Asigură-te că primești sfaturi de la alții cu privire la prioritizarea datoriilor tale pentru a-ți crește fluxul de numerar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.