Visezi pe cineva care este supărat pe tine – semnificație vise

Visezi pe cineva care este supărat pe tine - semnificație vise

Dacă ai visat vreodată că cineva se supără pe tine, știi cât de inconfortabil poate fi. Deși s-ar putea să nu vrei să analizezi fiecare lucru răutăcios pe care prietenul tău l-a strigat la tine la furie, de fapt, există multe lucruri care pot fi desprinse din acest lucru.

„Este foarte important să fii atent la ceea ce ți se spune într-un vis, pentru că, de fapt, este ceva ce îți spui ție însuți”, a declarat pentru Bustle analistul de vise Lauri Loewenberg, adăugând: „Așa că orice ți se spune ar trebui să-ți ofere o perspectivă bună și sinceră asupra a ceea ce te-a înfuriat”. Interpretul de vise certificat Claire Harrison este de acord. Ea a menționat că ai putea fi „supărat pe un aspect al tău la nivel subconștient” dacă cineva este supărat pe tine în vis.

Identitatea persoanei care este supărată pe tine ar putea, de asemenea, să conteze. Potrivit lui Loewenberg, dacă un anumit prieten apare în somnul tău și este supărat pe tine, poate însemna că te simți vinovat că nu ești alături de el atât de des pe cât crezi că ar trebui.

Chiar dacă nu vă puteți imagina că ați devenit vreodată violent în viața de veghe, creierul dvs. este perfect capabil să evoce aceste imagini în timp ce dormiți. Dacă vă aflați într-o altercație fizică în vis, nu este neapărat un semnal de alarmă care să indice o agresivitate necontrolată.

Analistul de vise Lauri Loewenberg a explicat pentru Bustle că acest tip de vise poate însemna doar că te „bați pe tine însuți” din cauza unei greșeli sau a unei alte probleme cu care te confrunți în viața de veghe. S-ar putea să fii supărat pe tine însuți pentru ceva ce ai făcut și pur și simplu îți descarci furia în vis.

Nu este neobișnuit ca visele să provină dintr-un loc pe furie. „Din experiența și cercetările mele, este a treia cea mai frecventă emoție din vise – prima fiind frustrarea și a doua fiind frica”, a dezvăluit Loewenberg. Totuși, dacă aveți vise recurente despre a intra în lupte fizice sau a vă descărca furia, ea recomandă să acționați. „Dă-ți seama despre ce este vorba și găsește o modalitate sănătoasă de a o procesa, astfel încât să o poți elibera”, a explicat expertul. În caz contrar, a spus ea, „visele tale vor continua să te sâcâie” în legătură cu asta.

FOLLOW ME

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.