Vlog de la ziua Alesiei

A trecut ceva timp de la ziua Alesiei, dar am filmat câteva imagini și am vrut să le împărtășesc și cu voi! Ca să fiu mai precisă, a trecut o lună, iar eu jur că nu știu când s-a întâmplat totul atât de repede… Mă bucur că Alesia e într-o perioadă în care conceptul de timp nu e foarte bine definit și simte că poate să facă orice fără să aibă bariera celor 24 de ore. Pentru Nicholas clepsidra abia a început să curgă, chiar și pentru Alex lucrurile stau încă bine.

 

Dar noi, părinții? Pentru noi 7 zile pe săptămână împărțite în 24 de ore de alergat trec cât ai clipi… Și trec zile, săptămâni, luni, ani și noi uităm că au fost vremuri în care ne comportam exact ca ei, făceam același greșeli, râdeam mult și viața ni se părea dulce ca o vată pe băț.

 

Vă doresc să aveți parte de clipe cât mai frumoase alături de copiii voștri și să vă bucurați de fiecare zi.

Nu uitați să vă abonați pe canalul meu de YouTube pentru a fi curent cu toate filmulețele noastre!

 

Aici găsiți articolul pe care l-am scris de ziua ei: https://elacraciun.ro/opriti-timpul/

Aici găsiți un articol cu idei de torturi pentru copii: https://elacraciun.ro/7-idei-de-torturi-pentru-ziua-copilului-tau/

FOLLOW ME

 

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE. Pe mine mă găsești zilnic și pe pagina mea de facebook, Instagram sau pe canalul de Youtube.

Hai cu mine pe:

Facebook: https://www.facebook.com/ela.craciun/
Instagram: https://www.instagram.com/elacraciun/
YouTube: https://www.youtube.com/elacraciun

0 comentarii pe “Vlog de la ziua Alesiei

  1. Sovoiu Elena Ramona says:

    Și noi am sărbătorit pe 22 si Eduard a fost foarte fericit că a avut prima petrecere data la un loc de joaca alaturi de prietenii lui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.