Cum am sărbătorit ziua de naștere a Alesiei

9 ani! Vârsta la care culoarea preferată a Alesiei este „verde de la natură“. 🐸🌳🦚

Ieri a fost una dintre puținele zile de care îmi amintesc să fi stat așa puțin pe telefon. Am stat foarte mult cu Alesia și Nicho, am pregătit casa, ne-am întâmpinat musafirii, ne-am jucat, am stat la povești și ne-am mai minunat o dată de domnișoara noastră.

Ziua Alesiei la 9 ani


Anul acesta am avut o petrecere atipica, dacă mă raportez la petrecerile de până acum ale Alesiei, care aveau tematică, animatori și mulți copii, dar a fost o petrecere care mi-a amintit foarte mult de cele din copilăria mea. Când sufrageria se transforma într-un loc de joacă, ne adunam lângă o masă mare și ne întreceam în năzdrăvănii.

La sfârșitul zilei, Alesia s-a declarat fericită și asta e tot ce contează.

Le mulțumesc prietenilor apropiați care mi-au onorat invitația, dar și vouă, celor care ne-ați trimis ieri foarte multe mesaje și urări frumoase. Îi mulțumesc infinit și Alexandrei de la BluParty care ne-a sărit în ajutor cu baloane și jocuri perfecte pentru petrecerile la domiciliu și prietenilor de la Cofetaria Ana-Beller, care dau în fiecare an formă dulce dorințelor Alesiei.

 

7 idei de torturi pentru ziua copilului tău

7 idei de torturi pentru ziua copilului tău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.