Cum am sărbătorit ziua de naștere a Alesiei

9 ani! Vârsta la care culoarea preferată a Alesiei este „verde de la natură“. 🐸🌳🦚

Ieri a fost una dintre puținele zile de care îmi amintesc să fi stat așa puțin pe telefon. Am stat foarte mult cu Alesia și Nicho, am pregătit casa, ne-am întâmpinat musafirii, ne-am jucat, am stat la povești și ne-am mai minunat o dată de domnișoara noastră.

Ziua Alesiei la 9 ani


Anul acesta am avut o petrecere atipica, dacă mă raportez la petrecerile de până acum ale Alesiei, care aveau tematică, animatori și mulți copii, dar a fost o petrecere care mi-a amintit foarte mult de cele din copilăria mea. Când sufrageria se transforma într-un loc de joacă, ne adunam lângă o masă mare și ne întreceam în năzdrăvănii.

La sfârșitul zilei, Alesia s-a declarat fericită și asta e tot ce contează.

Le mulțumesc prietenilor apropiați care mi-au onorat invitația, dar și vouă, celor care ne-ați trimis ieri foarte multe mesaje și urări frumoase. Îi mulțumesc infinit și Alexandrei de la BluParty care ne-a sărit în ajutor cu baloane și jocuri perfecte pentru petrecerile la domiciliu și prietenilor de la Cofetaria Ana-Beller, care dau în fiecare an formă dulce dorințelor Alesiei.

 

7 idei de torturi pentru ziua copilului tău

7 idei de torturi pentru ziua copilului tău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.