Zodia care dă cu piciorul unei MARI IUBIRI. Află dacă e vorba despre tine

Începând pe pe data de 21 iulie până pe 31 iulie o zodie trece prin momente intense. Sentimentele dau năvală peste acești nativi și le este greu să ia deciziile corecte. Fluturi în stomac, senzația de teamă, iubire puternică, sentimente false și nu numai. Ceea ce gândește nu se corelează cu ceea ce simte și astfe ajunge să dea cu piciorul marii sale iubiri.

Despre ce zodie este vorba, dar și cu ce se vor confrunta celelalte zodii, citiți articolul de mai jos.

Berbec

Fericirea vă bate la ușă. Lucrurile merg în favoarea voastră. Chiar dacă se întrevăd cheltuieli financiare mult mai mari decât v-ați propus pentru această perioadă, partea bună este că primiți înzecit față de cât dați.

Taur

La locul de muncă există un loc liber pentru un grad superior. Sunteți una dintre persoanele vizate pentru acest post. Trebuie doar să nu vă impacientați și să vă păstrați aceeași dedicare la locul de muncă.

Gemeni

Visele devin realitate, iar tu vei experimenta acest lucru pe pielea ta. Îți dorești cu ardoare de foarte multă vreme un obiect ceva mai scump. Poate fi vorba despre o rochită, o mașină sau o casă. Ideea este că la sfârșitul acestei luni veți reuși să achiziționați acest obiect.

Rac

O călătorie deja programată necesită amânare. Acest lucru nu vă încântă deloc. Încercați ăs vă conservați energia și să faceți alte lucruri relaxante, chiar dacă nu veți putea vizita locul pe care vi l-ați propus.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Leu

Deși e o perioadă grea la nivel mondial, stați foarte bine cu sănătatea. Nu lăsați garda jos nicio secundă și aveți încontinuare o atenție sporită la persoanele cu care intrați în contact.

Fecioară

Vara aceasta se vor întâmpla multe lucruri pe plan sentimental pentru nativii acestei zodii. Dacă nu ești atent, potențialul tău partener va trece pe lângă tine, iar dacă nu te hotărăști rapid, de altfel îl poți pierde. Așadar, fii mult mai atent la ce se întâmplă în jurul tău și doar astfel vei reuși să iei deciziile corecte. Fă-ți curaj să iei deciziile bune pentru tine și asumăți-le.

Balanță

Așteptarea a luat sfârșit. Ai pus mâna pe actul după care ai umblat în ultima vreme. Acum, trebuie doar să te bucuri de rezultat. Ai grijă la persoanele din jurul tău care încearcă să ”te sape pe la spate”.

Scorpion

Zile bune, zile grele vin și pentru tine. Nu vei avea parte de o vacanță de relaxare prea curând, însă te vei bucura de asta în luna care urmează. Lucrurile stau bine pe toate planurile și nu ai de ce să te plângi. Poate doar că vrei o mică pauză. Ai grijă să nu te epuizezi.

Săgetător

Acești nativi se împart în 2 categorii: cei care vor pune punct relației amoroase în care se află și în cei care sunt pregătiți să facă pasul cel mare. Tu din ce categorie faci parte? Găsește răspunsul în sufletul tău.

Capricorn

Ascultă-ți instinctul și lasă purtată de val. Încearcă să dai rațiunea la o parte și lucrurile vor merge mai bine în viața ta. Nimeni și nimic nu îți poate garanta mai mult decât ceea ce tu singură îți poți oferii.

Vărsător

Spiritualitatea ta a ajuns la alt nivel. Te simți altcineva acum și nu te mai regăsești în unele dintre vechile relații pe care le ai. E timpul să mergi mai departe spre varianta ta cea mai bună.

Pești

Apa trece, pietrele rămân. Chiar dacă pare că această discuție în contradictoriu cu o persoană din anturajul tău îți va ruina relația cu celelalte persoane, ține minte că doar cei care trebuie vor rămâne până la sfârșit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.