ZODIA care este cel mai ușor de păcălit în RELAȚII

În lume sunt mai multe tipuri de femei pe care și tu probabil le-ai observat deseori în jurul tău. Femeile au o atitudine diferită în ceea ce privește legătura lor cu bărbații. Există femei încrezătoare, foarte directe, care pot manipula bărbații cu ușurință, dar și femei care sunt ele manipulate de bărbați. Nu este vorba de inteligență aici, dar mai degrabă de naivitatea fiecăreia.
Astrologii au descoperit ce femeie este mai ușor influențată de bărbați, în funcție de semnul zodiacal. Este vorba despre zodia Gemeni.

Deși, ca Gemeni, ești o femeie inteligentă și hotărâtă, atunci când vine vorba despre interacțiunea cu persoanele de sex opus, ești foarte ușor manipulată. Cuvintele par să aibă o prea mare importanță pentru tine, iar tu crezi ușor în orice cuvânt dulce fără să pui la îndoială sentimentele partenerului. Deși ți se întâmplă în nenumărate rânduri și uneori ești dezamăgită, nu reușești să te dezveți de acest obicei.

Faptul că ești foarte sociabilă și își place să interacționezi cu cei din jur te face o victimă sigură. Bărbații se pot apropia mult mai ușor de tine pentru că tu ești pur și simplu deschisă și îți place să comunici. Dar greșești când te gândești că toți ceilalți au intenții la fel de bune ca ale tale. Un comunicator excelent, iubești cuvintele și le dai prea multă importanță. Astfel, te îndrăgostești foarte repede și tot ce ai nevoie sunt cuvintele potrivite.

Faptul că ești deschisă și îți place să glumești cu persoane indiferent de sex îi face pe bărbați să creadă că ești o țintă ușoară, însă tu ești foarte naivă. Chiar dacă nu îți plac foarte mult aventurile, și în ciuda spiritului tău liber, ți-ai dori stabilitate, nu reușești de multe ori să treci de etapa unei aventuri cu un bărbat.

Chiar și când simți că celălalt încearcă să te manipuleze, tu nu te retragi, dimpotrivă continui jocul.

Dacă simți că bărbații cu care ai ieșit vor să te manipuleze, iată câteva sfaturi care te pot ajuta să îi oprești:
– Fii cât mai misterioasă ba chiar uneori încearcă să pari indisponibilă pentru el. Arată-i că te pui pe tine și planurile tale pe primul plan și sugerează-i că dacă vrea să facă parte din viața ta, trebuie să depună niște eforturi.

FOLLOW ME

-Nu te arăta impresionată de cuvintele sale, ba chiar ignoră-le și spune-i că tu iei în serios doar faptele.

-Demonstrează-i că ești o femeie puternică și inteligentă și că el nu te influențează cu nimic.

-Setează-ți standarde înalte și arată-i și lui că le ai.

– Separă dragostea de distracție și dacă îți dorești să te distrezi cu un bărbat, lasă sentimentele sau imaginația deoparte.

-Nu face totul pentru un bărbat doar de frică că îl vei pierde.

Deși pare greu, nu este imposibil să te transformi într-o femeie încrezătoare și puternică, și totodată și mai atractivă. Iubește-te mai întâi pe tine și impune-ți standarde înalte, pentru că nu oricine merită să intre în viața ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.