Zodia care îți va frânge INIMA

Zodia care îți va frânge inima:

Berbec

Eşti o persoană care nu stă în loc niciodată şi vrea să pară de neatins. Adevărul este că atunci când ţi se pune capac, dai totul. Fereste-te de un nativ Gemeni. Nu va ţine cont de nimic şi te va trăda.

Taur

Iubeşti cu toată fiinţa ta şi asta te face fericit.Nativul Balanţă te va da peste cap şi apoi îţi va frânge inima. Nici cu prietenii Peşti sau Scorpion să nu fi foarte sigur. Sunt foarte invidioşi.

Gemeni

FOLLOW ME

Când te ăndrăgosteşti, vrei să cunoşti cât mai multe, să experimentezi. Mare grijă la un nativ Scorpion, pentru că nu o să aibă niciodată intenţii bune cu tine. Nici Fecioara nu este de încredere. Nu ştie să ţina un secret.

Rac

Inima îţi poate fi făcută franjuri cu uşurinţă, deoarece pui tot sufletul pentru cineva. Atât într-o relaţie, cât şi ca prieten, Berbecul nu va fi niciodată o prezenţă potrivită pentru tine.

Leu

Vrei să fii mereu în centrul atenţiei, iar nativul Capricorn va fi cel care te va invidia cel mai tare. Va profita de circumstanţe şi te va face de râs în faţa tuturor.

Fecioară

Nu eşti persoana care să stea foarte mult pe gânduri sau la discuţii. La capitolul dragoste, eşti mai ceva ca un mieluşel. Norocul, însă, nu este de partea ta şi un nativ Peşti te va dezamăgi complet.

Balanţă

Vrei ordine şi disciplină, de la tine şi de la ceilalţi, dar tu eşti fix acela care nu face asta. Nu te înţelegi deloc cu un nativ Rac. Aveţi probleme grave de comunicare.

Scorpion

Ai un stil foarte interesant de a atrage oamenii ăn viaţa ta, deşi nu sunt cu intenţii bune de cele mai multe ori. Situaţia ta financiară le atrage pe cele mai multe dintre ele, mai ales pe nativul Taur, care îţi doreşte mereu să fie în lux şi confort.

Săgetător

Eşti atent la detalii, faci gesturi frumoase şi îţi arăţi iubirea. Însă, comunicarea nu este punctul forte în relaţia cu un nativ Peşti. Interpretează orice, în orice fel.

Capricorn

Nu te gândeşti la viitor, şi cu atât mai puţin la o familie. Totuşi, ai grijă la nativul Scorpion, pentru că sunt cei mai parşivi. În faţă spun că totul este bine, da pe la spate nu ştiu cum să se despartă de tine.

Vărsător

Eşti înconjurat cu multă iubire şi vei fi dat peste cap de farmecul unui Berbec. Nici pomeneală de comportamentul pe care nu îl agreezi de niciun fel.

Peşti

Încearcă să nu te laşi dus de val de primul venit. Da, eşti deschis şi ai foarte multă iubire şi atenţie de oferit, dar este posibil să nu te simţi tocmai în largul tău lângă un nativ Leu. Va face orice să poată domina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.