ZODIA care nu te va DEZAMĂGI niciodată

În momente în care simți că viața ta este departe de a fi roz, nativul din această zodie va fi acolo să te sprijine și să-ți ofere ajutorul de care ai nevoie. Dacă ai o persoană cu zodia Taur în familie și printre apropiați, vei observa că el este totuși cel mai devotat și sensibil. Taurul, un familist convins și o persoană plină de compasiune și empatie, va fi mereu dispus să ajute.

Vei observa că nativul din zodia Taur se descurcă de obicei foarte bine în situații limită și are mereu un sfat bun. De asemenea, ține foarte mult la puterea cuvântului, șa că dacă îți promite ceva, va face întocmai.

Această atitudine a nativului Taur nu se regăsește doar printre prieteni și familie, ci și la locul de muncă, unde depune eforturi ca să-și facă bine treaba pentru a-i mulțumi și a-i ajuta pe șefi și pe colegi. Dcă ai un coleg Taur, îl poți ruga cu încredere să te ajute atunci când simți că nu mai poți să duci la bun sfârșit o sarcină.

Dacă partenerul tău este Taur, te poți bucura de el toată viața, dacă îl iubești și îi arăți asta și dacă și el te iubește. Taurii sunt foarte implicați și foarte familiști.

Cunoscut pentru a fi fiabil, practic, ambițios și senzual, oamenii născuți sub semnul Taurului au un ochi al frumuseții. Ei tind să fie buni cu finanțele și, prin urmare, să facă manageri financiari eficienți. Cu toate acestea, ca toți ceilalți, un Taur are și trăsături pozitive și negative. Am enumerat principalele trăsături ca îți pot descrie cel mai bine un nativ Taur.

Trăsături pozitive:

FOLLOW ME

1. Generos
Taurul va da cu ușurință o mână de ajutor familiei, prietenilor și celor nevoiași, chiar dacă înseamnă că ar trebui să suporte greutăți sau pierderi.

2. Demn de încredere
Poți conta pe Taur, nu te va dezamăgi. Dedicarea lor îi face angajați și prieteni excelenți.

3. Cu picioarele pe pământ
Aceste suflete tolerante și sensibile sunt destul de raționale, personalități politicoase și plăcute. Succesul rar li se urcă la cap.

4. Răbdător
Răbdarea este o virtute, iar Taurul o posedă. Un nativ Taur crede mai degrabă în lucrul bine făcut decât ceva superficial, pe grabă.

5. Independent
Din punct de vedere financiar și emoțional, Taurul preferă să fie independent și puternic, astfel încât să nu trebuiască să-și caute sprijin atunci când viața îi adduce greutăți.

6. Persistent
Odată ce pune ochii pe ceva, Taurul va continua să depună toate eforturile pentru a-l obține. Eșecurile rareori dăunează spiritelor lor.

Iată și câteva trăsături negative la care te poți aștepta :

1. Încăpăţânat
Deși calm și respectuos, Taurul poate fi incredibil de încăpățânat și inflexibil în abordarea sa. Atât de mult încât atunci când argumentele logice nu le corespund, ei vor refuza să asculte!

2. Leneş
În timp ce sunt răbdători, ei sunt, de asemenea, leneși, mai ales când li se ordonă să facă ceva. Taurul nu va mișca un mușchi până nu este motivat să se ridice și să muncească.

3. Materialist
În încercarea lui de a-și asigura viitorul și de a menține o anumită imagine în societate, Taurul tinde să devină materialist.

4. Posesiv
Posesiunea, care se traduce adesea prin gelozie și resentimente, este o trăsătură negativă majoră a nativului Taur.

0 comentarii pe “ZODIA care nu te va DEZAMĂGI niciodată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.