Zodiac pentru luna august: ce se întâmplă după data de 8

Care e influența evenimentelor astrologice asupra zodiilor în luna august! Vezi în continuare previziuni pentru zodia ta!

♈ BERBEC

S-ar putea să vă luptați cu unele bariere înainte de a găsi curajul de a vă permite cu adevărat să vă îmbrățișați dorințele. Este posibil ca oamenii să nu fie de acord cu tine, banii să vină și să plece, dar toate aceste obstacole sunt concepute pentru a fi depășite.

♉ TAUR

Aceasta este o lună importantă pentru tine, așa că pregătește-te! Începe cu atât de multe schimbări – și lucrurile se precipită cu adevărat până pe 8 august. Acesta este momentul în care Luna Nouă în Leu îți va catapulta în viitor casa a patra, profund personală, încurajându-te să creezi casa pe care ți-ai imaginat-o întotdeauna.

♊ GEMENI

Toată lumea știe cât de mult îți place să vorbești! Și, din fericire pentru tine, luna aceasta vei sta la taclale ca o furtună. Pe 8 august, o lună nouă va bâzâi în a treia ta casă a comunicării, încurajându-te să-ți valorifici vocea, să-i asculți pe ceilalți și să înveți prin discursuri intelectuale.

♋ RAC

Vei vedea semnele banilor luna aceasta! La urma urmei, luna ta începe cu o lună nouă în a doua ta casă a finanțelor, pe 8 august. Această lună nouă este momentul perfect pentru a manifesta abundența pentru care ai muncit atât de mult!

♌ LEU

Bine ați venit în sezonul Leului! Putem avea un ropot de tobe, vă rog? Pe măsură ce luna începe cu o Lună Nouă în Leu pe 8 august, te simți ca personajul principal într-o poveste epică. Această Lună Nouă te va catapulta să devii cea mai autentică persoană a ta, dar îți poate pune la încercare relațiile și cariera în acest proces.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

Această lună este despre alinierea spirituală. Pe 8 august, o lună nouă profund vindecătoare va aprinde o lumânare în a 12-a ta casă a intuiției. Cu toate acestea, dezorganizarea ar putea să vă distragă atenția de la adevărul pe care subconștientul tău îl cunoaște.

♎ BALANȚĂ

Conduci o revoluție luna aceasta! De fapt, luna august începe cu o Lună Nouă puternică, care te va ajuta să îți valorifici abilitățile de lider. Având loc în a 11-a ta casă a comunității, această lună nouă se referă la conectarea cu cercul tău mai larg și la promulgarea unei schimbări care se răsfrânge în întreaga lume.

♏ SCORPION

Îmbracă-ți pantalonii profesioniști, pentru că luna aceasta vei fi încurajată să îți iei cariera mai în serios! În timp ce luna nouă aprinde un incendiu de pădure în ambițioasa ta casă a 10-a, pe 8 august, cosmosul te încurajează să preiei autoritatea asupra vieții tale și a imaginii tale publice.

♐ SĂGETĂTOR

Luna începe cu o lună nouă deschizătoare de drumuri, pe 8 august, care te îndeamnă să simți vântul sub aripi. Făcându-și apariția în casa a 9-a, expansivă și deschisă, această lună nouă vă îndeamnă să renunțați la a mai fi obsedat de detalii și să acordați pur și simplu o șansă oportunităților spontane.

♑ CAPRICORN

Luna august începe cu o lună nouă pe 8 august care va trimite magie în casa ta a opta transformatoare. Această lună nouă este despre regândirea investițiilor tale financiare, a legăturilor tale emoționale și a tuturor modurilor în care îți cheltuiești energia.

♒ VĂRSĂTOR

Pe măsură ce o lună nouă încurajează apropierea în a șaptea ta casă a parteneriatului pe 8 august, s-ar putea să te gândești mai mult la modul în care poți lucra la o dinamică mai sănătoasă a relațiilor. Este nevoie de doi pentru a dansa tango, așa că asigură-te că ești dispus să devii un partener mai bun, dar amintește-ți, de asemenea, să îți alegi parteneri care să te întâmpine la jumătatea drumului.

♓ PEȘTI

Luna nouă din 8 august aterizează chiar în a șasea ta casă a muncii și a sănătății, încurajându-te să fii mai atent la deciziile pe care le iei zilnic. Cu toate acestea, a deveni mai productiv este direct condiționat de capacitatea ta de a te odihni și de a te angaja să ai grijă de tine însuți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.