ZODII care vor înșela în vara anului 2019

Faptul că vara este anotimpul distracției nu este un secret pentru nimeni, mai ales pentru că mulți așteaptă această perioadă din an să se distreze la maximum. Gândește-te: petreceri în aer liber, nopți pierdute, oameni noi, amintiri- toate acestea caracterizează vara.

Pentru că ești mereu înconjurat de persoane noi, într-o atmosferă plăcută, șansele de a înșela cresc. Desigur, faptul că șansele sunt crescute, nu indică certitudinea unei infidelități. Deși pentru toate zodiile șansele sunt la fel de mari, doar 3 zodii sunt tentate să își urmeze instinctul și să fie infideli.

Nu trebuie neapărat să fie vorba de o lipsă de sentimente care să îi împingă pe acești nativi să fie infideli, ci mai degrabă e vorba de faptul că vara îi face să își dorească mai multă pasiune și aventură, care e posibil să le lipsească în actuala relație.

Află ce nativi își vor urma vocea inimii în această vară și vor vrea să își îndeplinească dorințele.

1. Gemeni

Este bine cunoscut despre tine că ai o personalitate duală, așa că poți fi extrem de imprevizibil în relația de cuplu dar și în ceea ce privește propriile dorințe. Îți place să simți adrenalina din când în când așa că în această vară vei da frâu liber tuturor dorințelor pe care le ai.

FOLLOW ME

Sunt șanse mari să cunoști o persoană care să trezească în tine toată pasiunea de care credeai că nu mai ești capabil. Cu fiecare emoție pe care o vei simți pentru această persoană vei ajunge și mai mult la concluzia că trebuie să îți urmezi inima. Și deși conștient că îți poți risca relația pentru o aventură de o noapte, nu poți să stăpânești acest instinct și, de fapt, nici nu vrei să o faci.

2. Leu

Tu îți urmezi obiectivele și muncești pentru ele în timpul anului, iar vara este un sezon exclusiv pentru distracție. E momentul în care vrei să te relaxezi, să te distrezi și să cunoști oameni noi. Sunt șanse mari ca vara să intri în grupuri noi de prieteni pentru că îți place să iei legătura cu oameni noi mereu.

Într-unul dintre aceste grupuri, e posibil să fie o persoană care fără un motiv neapărat, să îți fure inima. Nu vrei să cazi pradă acestei atracții și la început vrei încerca să o stăpânești cât mai bine. Dar după o perioadă te vei exterioriza și te vei dărui cu totul acelei persoane. Ar fi bine totuși să încerci puțin mai mult să te stăpânești, pentru că din cauza acestei aventuri îți poți pierde relația.

3. Capricorn

Spre deosebire de alți nativi, vara munca nu este exclusă și nici diminuată comparativ cu restul sezoanelor. Dar, deși în aparență nu ai avea când , cum și unde să fii infidel, nu e deloc așa.

La muncă poți cunoaște mai bine un coleg sau te poți apropia repede de un nou-venit. La început va părea o joacă nevinovată, un flirt ca să mai reducă din plictiseală, dar totul se va transforma într-o aventură de vară. Nu va dura prea mult însă, pentru că te vor urmări sentimentele de vinovăție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.