ZODII cu care nu poți face pereche – Nu vă potriviți deloc!

Fiecare semn are propriile caracteristici specific definite și dacă aceste caracteristici nu se potrivesc cu caracteristicile unui alt semn, pot apărea probleme. Acest lucru este perfect valabil în ceea ce privește romantismul, prietenia sau relațiile de afaceri. Spunând acest lucru, reține că există întotdeauna excepții de la regulile generale. Unele semne pot să nu se potrivească la început, dar apoi se poate dovedi că se bucură de relații minunate și de o viață frumoasă.

Lista pe care urmează să ți-o prezentăm include semnele care sunt mai puțin compatibile sau complet opuse. Se spune că opusele atrag, dar … este adevărat? Da, în unele cazuri. Acest lucru este valabil mai ales în astrologie. Atracția inițială ar putea fi foarte puternică, dar dacă o relație între semnele opuse continuă să funcționeze, ambele părți pot fi dispuse să facă compromisuri sau să facă față incompatibilității.

Indiciile unei relații bune sunt respectarea diferențelor fundamentale ale celorlalți și acest lucru este valabil și pentru zodiac. Semnele incompatibile pot funcționa bine. Este vorba doar de a găsi o bază comună și de a fi deschis față de particularitățile, gusturile și supărările celuilalt.

1. Berbec

Ca Berbec, ești mai puțin compatibil cu Racul și Capricornul și se opune în totalitate Balanței. Ești un semn de foc și tinzi să fii o persoană extrovertită, cu o mulțime de energie și deseori impulsiv. În termeni generali, nu ești foarte compatibil cu semnele mai conservatoare și introvertite, cum ar fi Racul și Capricornul. Aceste combinații nu funcționează bine, însă pot exista unele excepții.

2. Taur

FOLLOW ME

Ești mai puțin compatibil cu Leul și Vărsătorul și te opui în totalitate Scorpionului. Nu este o surpriză prea mare, cu toate acestea, ai putea fi atras de magnetismul Scorpionului, dar, din păcate, această pereche nu este întotdeauna o alegere bună. Ai putea avea unele probleme în a te adapta la viziunea pasională și încăpățânată a Scorpionului.

3. Gemeni

Ești mai puțin compatibil cu Fecioara și Pesti și ești total opus Săgetătorului. Te poți simți atras de gândirea rapidă a Fecioarei și de idealismul Peștilor, dar o pereche cu acești nativi nu va funcționa.

4. Rac

Ești mai puțin compatibil cu Berbecul și Balanța și te opui total Capricornului. Berbecul este energic și inflexibil, iar tu cauți adesea varietate. De asemenea, ție îți place să te exprimi deschis, în timp ce Capricornul nu este deloc pasionat de arta comunicării. În ambele cazuri, ar fi o dragoste foarte dificilă pentru tine.

5. Leu

Ești mai puțin compatibil cu Taurul și Scorpionul și te opui în totalitate Vărsătorului. O relație cu Taurul înseamnă o bătălie a voinței, ambii fiind încăpățânați și ambii vrând să obțineți ceea ce vă doriți. În timp ce Scorpionul ar putea să fie prea implicat, Vărsătorul te-ar putea nemulțumi cu dorința sa de independență și libertate.

6. Fecioară

Ești mai puțin compatibilă cu Gemeni și Săgetător și ești total opusă Peștilor. Nu te-ai putea înțelege cu un nativ Gemeni pentru că el nu ar vedea detaliile în nicio situație, așa cum o faci tu. La fel se întâmplă și cu Săgetătorul. O relație cu un nativ Pești va fi de asemenea o provocare, pentru că tu te bazezi pe rațiune iar nativul Pești e prea visător.

7. Balanță

Ești mai putin compatibilă cu Racul și Capricornul și i te opui în totalitate Berbecului. Racul ți s-ar putea părea prea limitat la rutina lui , în timp ce tu ești super-social. Pe de altă parte, Capricornii ar putea fi prea agresivi pentru un iubitor de armonie ca tine. Berbecul este prea curajos și decisiv pentru a-și satisface toate preferințele.

8. Scorpion

Ești mai puțin compatibil cu Leul și Vărsătorul și i te opui în totalitate Taurului. Și tu și Leul aveți personalități prea puternice pentru a conviețui în armonie. La fel și în cazul Vărsătorului, ambii sunteți prea încăpățânați. Cu Taurul s-ar putea să existe o mare pasiune la început, dar va fi urmată de certuri dese.

9. Săgetător

Ești mai puțin compatibil cu Fecioară și Pești și ești total opus nativului Gemeni. Problema constă în faptul că Pestii ți s-ar putea părea prea indecisi, în timp ce tu te implici de obicei în orice situație cu entuziasm. Alături de un nativ Gemeni, e foarte greu să iei decizii pentru viitor.

10. Capricorn

Ești mai puțin compatibil cu Berbecul și Balanța și i te opui total Racului. Tu ești este lent și constant în eforturile tale de a-ți atinge obiectivele. Alături de un Berbec, totul s-ar baza pe impulsuri rapide și decizii pripite pentru de a obține rezultate grabnice. Atât cu un Rac, cât și cu o Balanță, ai avea probleme de comunicare, pentru că tu ești mai rezervat.

11. Vărsător

Ești mai puțin compatibil cu Taurul si Scorpionul și te opui in totalitate nativului Leu. Tu, care gândești atât de neconvențional, te-ai putea simți enervat de gândirea rigidă a Taurului.O relație cu un Scorpion ar fi o provocare, pentru că ambii vreți să aveți dreptate în orice situație. O relație cu cu un Leu este condusă de necesitatea de a fi în centrul atenției și de a obține tot ce vrea. Acest lucru se poate termina cu certuri uriașe și dese.

12. Pești

Ești mai puțin compatibil cu Gemeni și Săgetător și ești total opus față de Fecioară. Abundența cuvintelor unui nativ Gemeni te poate obosi și chiar enerva. Săgetătorul are o abordare entuziastă față de tot ceea ce se întâmplă în viață și acest lucru s-ar putea să te sperie. Fecioara se bazează prea mult pe raționament și reguli precise pentru a putea să îți înțeleagă spiritul visător.

0 comentarii pe “ZODII cu care nu poți face pereche – Nu vă potriviți deloc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.