Zodiile și banii: Capricornii câștigă bine

Zodiil și banii: capricornii câștigă bine

Sunt pragmatici, fără să-și construiască iluzii, sunt hotărâți în ceea ce fac, dorind să realizeze totul perfect. În plus, posedă un puternic simț al independenței. Sunt excepționali în afaceri și în toate chestiunile care au legătură cu finanțele. Familia și cariera sunt întotdeauna pe primul loc pentru ei. Știu cu precizie cum să organizeze procesul de lucru, cunosc valoarea autocontrolului și sunt bine-disciplinați. Acest lucru face din ei niște lideri de succes extraordinari. Sunt conduși de Saturn, planeta limitărilor de tot felul. A

ceasta are o influență puternică asupra vieții lor și îi face să fie absolut serioși, pragmatici și responsabili. Își doresc întotdeauna să demonstreze că au dreptate, să își atingă toate obiectivele și să se bucure de succes în toate proiectele lor de viață și de muncă. Datorită acestor dorințe, sunt duri la minte.

Succesul este singura lor opțiune, iar eșecul nu este. Ei trebuie să fie mereu în vârful lumii. Întâmpină dificultăți în timpul interacțiunii cu alte identități, dacă acestea au puncte de vedere diferite. În astfel de ocazii, încep să-i controleze pe ceilalți, crezând că acelea sunt gânduri greșite.

De ce au Capricornii noroc la bani

Au o convingere puternică că numai ei sunt capabili să rezolve toate dificultățile. Ar trebui să depășească aceste gânduri și să învețe cum să ierte greșelile celorlalți, pentru că nimeni nu este perfect și nici ei nu sunt.

Acești oameni au un mare simț al banilor, se țin mereu de cele mai înalte standarde, sunt corecți, devotați și sunt, de obicei, cei mai buni dintre toți managerii. Ei știu ce să facă cu timpul și cum să creeze cea mai bună atmosferă pentru o productivitate maximă. Nu le este teamă de munca de răsunet, sunt perseverenți, cu voință puternică și dedicați lucrurilor pe care le fac.

Ei caută aceste calități la lucrătorii lor. Posedă o mare concentrare și determinare. Sferele financiare, manageriale și educaționale sunt sferele lor native, unde sunt cu adevărat buni și eficienți. Pot obține ușor venituri bune. Convingerea lor este că singura modalitate de a se bucura de succes este prin muncă grea.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.