Zodiile care suferă cel mai rău în carantină. Ar da orice să poată sta afară

Zodiile care suferă cel mai rău în carantină. Ar da orice să poată sta afară

Zodiile care suferă cel mai rău în carantină. Ar da orice să poată sta afară. Aceste zodii iubesc natura și își ia energia din natură. Munți, păduri, parcuri, mare, soare, plajă, vânt, ploaie, nu contează. Tot ceea ce contează pentru aceste semne zodiacale este să traversăm cât mai repede această situație de criză și să avem voie să ieșim din nou să ne plimbăm.

Zodiile care suferă cel mai rău în carantină. Ar da orice să poată sta afară

1. Vărsător

Adoră timpul petrecut în natură și de obicei de unul singur. Fire creativă, de aici își ia resursele necesare pentru a crea, pentru a putea respira.

2. Rac

Nu doar că e pasionat de drumeții, însă sunetele naturii îl și liniștesc. Pentru acest semn zodiacal o drumeție poate fi folosită ca instrument de terapie.

3. Capricorn

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Este singura zodie care ar renunța la o cazare lux pentru a petrece o noapte cu cortul. Ar lăsa și proviziile acasă și ar mânca ce prinde în pădure.

4. Scorpion

Și în cazul acestui nativ ca și în cazul racului, natura este o formă de terapie. Pentru el, pescuitul este sportul preferat căci are timp să mediteze și să se gândească la tot ce îi stă pe cap.

5. Săgetător
Când spui Săgetător spui călătorii, multe călătorii. La multe, la mare, în alte țări, în orașe noi, în sate, oriunde și peste tot. Dacă ar putea călători pe Lună sau pe Marte cu siguranță ar face-o.

6. Fecioara
Acest semn zodiacal nu doar că își petrece timpul în natură pentru a se recrea, ci o face de dragul ecologizării. Ajută planeta strângând resturile aruncate de alte persoane. Este fericită când poate respira aer curat și încearcă să-l păstreze așa.

Nici celelate zodii nu putem spune că sunt fericite că trebuie să petreacă tot timpul în casă, însă pentru ele este mult mai ușor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.