Zodiile care suferă cel mai rău în carantină. Ar da orice să poată sta afară

Zodiile care suferă cel mai rău în carantină. Ar da orice să poată sta afară

Zodiile care suferă cel mai rău în carantină. Ar da orice să poată sta afară. Aceste zodii iubesc natura și își ia energia din natură. Munți, păduri, parcuri, mare, soare, plajă, vânt, ploaie, nu contează. Tot ceea ce contează pentru aceste semne zodiacale este să traversăm cât mai repede această situație de criză și să avem voie să ieșim din nou să ne plimbăm.

Zodiile care suferă cel mai rău în carantină. Ar da orice să poată sta afară

1. Vărsător

Adoră timpul petrecut în natură și de obicei de unul singur. Fire creativă, de aici își ia resursele necesare pentru a crea, pentru a putea respira.

2. Rac

Nu doar că e pasionat de drumeții, însă sunetele naturii îl și liniștesc. Pentru acest semn zodiacal o drumeție poate fi folosită ca instrument de terapie.

3. Capricorn

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Este singura zodie care ar renunța la o cazare lux pentru a petrece o noapte cu cortul. Ar lăsa și proviziile acasă și ar mânca ce prinde în pădure.

4. Scorpion

Și în cazul acestui nativ ca și în cazul racului, natura este o formă de terapie. Pentru el, pescuitul este sportul preferat căci are timp să mediteze și să se gândească la tot ce îi stă pe cap.

5. Săgetător
Când spui Săgetător spui călătorii, multe călătorii. La multe, la mare, în alte țări, în orașe noi, în sate, oriunde și peste tot. Dacă ar putea călători pe Lună sau pe Marte cu siguranță ar face-o.

6. Fecioara
Acest semn zodiacal nu doar că își petrece timpul în natură pentru a se recrea, ci o face de dragul ecologizării. Ajută planeta strângând resturile aruncate de alte persoane. Este fericită când poate respira aer curat și încearcă să-l păstreze așa.

Nici celelate zodii nu putem spune că sunt fericite că trebuie să petreacă tot timpul în casă, însă pentru ele este mult mai ușor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.