Zodiile de femei care înnebunesc bărbații

Zodiile de femei care înnebunesc bărbații

Zodiile de femei care înnebunesc bărbații.

Leu

Este cea mai strălucitoare dintre toate zodiile fiind guvernată chiar de Soare. Are o atitudine de lider și mereu îi place să fie în centrul atenției. Are magnet la bărbați, căci nu trebuie să depună niciun efort. Din acest motiv partenerul ei nu are cum să se plictisească. Este o femeie puternică și dacă trăsăturile fizice nu o ajută compensează cu succes simțul umorului și pofta ei de viață.

Scorpion

Guvernată de Pluto, femeia Scorpion îi poate oferi partenerului său senzații tari și experiențe romantice noi. Este spontană și urăște rutina. Este sinceră și discrtă. Știe să țină un secret, iar asta o face cea mai bună confidentă. Este pasională și foarte atentă la partenerul său.

Săgetător

Este foarte îndrăzneață și iubește aventurile. Este întotdeauna relaxată și nu-și pierde speranța. Este un prieten foarte bun și un tovarăș de nădejde. Este generoasă și se implică în viața celor din jur atunci când i se cere ajutorul. Are calități pe care bărbații pur și simplu le adoră.

Capricorn

Deși pare că are inima de gheață, ajunge să fie o parteneră foarte bună după ce reușește să se deschidă în fața ta. Știe cum să se facă auzită și apreciată de oamenii dragi. Are o inteligență nativă uimitoare și din acest motiv nu poate fi manipulată. Reușește cu ușurință să-și dea seama care sunt intențiile fiecărei persoane. Este de-o eleganță demnă de inviat căci nu trebuie să facă nimic special. Este cerativă și romantică.

Vărsător

Această femeie este condiderată drept cea mai puternică și independentă din tot zodiacul. Aceste calitățoi o fac să pară atrăgătoare în ochii bărbaților. Este responsabilă și este în stare să-și asume fiecare lucru pe care îl spune sau îl face. Îi merge mintea și se poate descurca în orice situație. Pentru ea nicio problemă nu este fără de soluție. Discretă, pasională, se lasă ghidată de sentimente și natura spontană.

FOLLOW ME

Pești

Femeia Pești este foarte încrezătoare în forțele proprii și cucerește bărbații cu această calitate. Este atentă la detalii și face gesturi mici. Are nevoie de un bărbat puternic și la fel de încrezător alături pentru o relație de durată. Rușește să reaprindă scânteia când lucrurile devin plictisitoare și nu este materialistă. Înțelege care sunt nevoile partenerului și îi oferă spațiul necesar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.