Zodiile în familie: cum se comportă Leul?

Zodiile în familie: cum se comportă Leul?

Leii sunt puternici, voluntari și imposibil de mândri. Acesta este membrul familiei la care trebuie să apelezi dacă ai nevoie de cineva de partea ta – fie că te cerți cu un frate sau o soră, fie că încerci să o convingi pe mama ta să te lase să mergi la o petrecere, fie că încă ai nevoie de bani împrumut.

Dacă reușești să convingi un Leu de poziția ta, ai un aliat pe viață. Își susțin punctul de vedere și nu se tem de o dezbatere.

Este Leul o zodie familistă?

Acest semn este, de asemenea, extrem de afectuos. Leilor le place să își arate afecțiunea în moduri tangibile – și, deși nu se așteaptă neapărat la ceva material în schimb, se așteaptă la recunoștință și apreciere. Ei se simt amenințați de apatie.

Așa că, dacă ești în preajma unui Leu în acest sezon de sărbători, asigură-te că zâmbești foarte larg atunci când îi deschizi cadoul; va face toată diferența.

Leilor le pasă prea mult de ei înșiși și se bucură să aibă libertatea de a face ce le place. Cu toate acestea, din cauza nevoii lor de a-i ajuta pe ceilalți, se vor opri întotdeauna și își vor face timp pentru a se asigura că familia lor este în siguranță. Îi vor proteja cu orice preț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.