10 combinații de CULORI care nu dau GREȘ! A 2-a te face să arăți PERFECT!

Ne dorim să arătăm mereu frumoase, strălucitoare şi elegante indiferent de momentul anului, dar alegerea hainelori și a combinațiilor de culori se dovedește a fi deseori dificilă. Pentru că aspectul nostru contribuie foarte mult la starea noastră de spirit, iată câteva sfaturi care te vor ajuta să ai un look perfect.

Iată cum trebuie să combini culorile:

Roșu

 

1-cu-ce-se-potriveste-rou-7962107

Dacă porţi roşu, înseamnă ca eşti gata să fii in centrul atenţiei; această culoare este pentru oamenii care au încredere in ei. Combinațiile de alb și negru cu roșu sunt deja clasice. O rochie alb-negru se potrivește perfect cu o pereche de colanți negri și o haină roșie.

Pastel

2-cu-ce-se-potrivesc-culorile-pastel-8063447

Să nu îți fie teamă să combini nuanțele de pastel: este anul lor. Roz-quartz și albastru-serenity au fost cele două culori alese oficiale de către Institutul Pantone pentru anul 2016. Primăvara anului 2017 promite să păstreze aceeași notă romantică.

Alb

3-cu-ce-se-potriveste-alb-3260869

Albul se combină perfect cu toate celelalte culori. Pentru o ținută casual, o combinație frumoasă este cea între alb nisipiu și maro. Acestă culoare discretă va arăta mereu bine într-o ținută business.

Denim

4-cu-ce-se-potriveste-denimul-9262942

FOLLOW ME

Pentru o lungă periodă de timp, combinația între diferite nuanțe de denim nu era acceptată, dar acum a devenit foarte populară. Simte-te liberă să combini lucruri din denim. Regula principală: nuanțele nu trebui să fie la fel. De exemplu, poartă o camașă deschisă la culoare cu blugi de culoare albastru-închis.

Stilul „Marinar”

5-cu-ce-se-potivesc-hainele-in-stil-marinar-7458748

Coco Chanel a purtat pentru prima oara un costum de marinar în 1930, acest stil fiind unul dintre cele mai elegante printuri. Culorirle care caracterizează stilul marinăresc sunt: albastru, alb, negru și roșu. Designerii recomandă acesorizarea cu bijuterii din aur pentru a crea o imagine sofisticată.

Muştar

6-cu-ce-se-potrivesc-hainele-galbene-1116322

Galbenul-muștar se combină perfect cu nunațele de maro, ciocolatiu, bej și alte nuanțe de galben. Pentru a crea un aspect clasic, îl poți combina cu succes și cu alb sau negru.

Marsala

7-cu-ce-se-potriveste-marsala

Această culoare incredibil de frumoasa a fost numită după vinul din Sicilia, Marsala. Este ușor de combinat cu multe alte culori cum ar fi trio-ul clasic: negru, alb și gri. De asemenea, poate fi purtată impreuna cu bej și cafeniu.

Roz

8-cu-ce-se-potriveste-roz-5026485

Poartă roz pentru un look delicat și feminin! Acesta se poate purta în combinație cu alb, albastru, bej și maro. Se potrivește cel mai bine cu alb.

Gri

9-cu-ce-se-potriveste-gri-1274758

Nuanțele de gri nu ar trebui să te ducă cu gândul la un look șters și plictisitor. Această culoare reprezintă o bază ideală pentru stilul office, dar nu este recomandat sa îl porți din cap până în picioare. Poți obține combinații minunate prin alăturare cu nuanțe de verde (de la verde mentă pâna la verde masliniu.)

Albastru

10-cu-ce-se-portiveste-albastru-3154920

Albastru este una dintre cele mai aristocrate culori. Acesta se combină perfect cu: alb, bej și ivoriu, dar și cu maro, roșu și galben.

foto: brightside.me

 

0 comentarii pe “10 combinații de CULORI care nu dau GREȘ! A 2-a te face să arăți PERFECT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.