10 complimente pe care soția ta ar vrea să le audă

Trăim într-o lume definită de negativitate și am uitat care sunt lucrurile cu adevărat valoroase.

De multe ori uităm cum să compliment unul pe altul. Un exercițiu foarte bun pentru a ne construi relația puternic este să ne concentrăm pe aspectele pozitive. 

10 complimente pe care ar vrea să le audă soția ta:

1. „Ador să vorbesc cu tine! Ești foarte interesantă și amuzantă!”

Comunicarea este o componentă esențială a unei căsătorii care funcționează. Când nu mai există comunicare, relația se deteriorează.

2. „Astăzi a fost încă una din acele zile în care mă bucur că te-am cerut în căsătorie.”

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Îți place viața ta împreună cu ea? Asigură-te că știe cât îi apreciezi prezența în viața ta.

3. „Sunt mândru de tine!”

4. „Ești genul de mamă care face să-mi fie mai ușor să fiu  genul de tată care  trebuie să fiu.”

Să fii părinte e muncă de echipă. Fii susținător. Las-o să știe că te inspiră!

5. „Ești atât de frumoasă încât vreau doar să stau nemișcat și să te privesc.”

Apoi fă asta! Privește-o cu admirație.

6. „Mulțumesc pentru tot efortul pe care îl depui.”

Exprimându-ți recunoștința pentru eforturile pe care le face, o vei încuraja să aibă putere de muncă. 

7. „Mulțumesc pentru că mă iubești în felul în care o faci; tu mă faci să vreau să fiu un om mai bun.”

8. „Tu ești motivul pentru care acest loc este numit acasă și nu doar casă.”

Soția ta pune inima ei în inima casei tale. Las-o să știe că apreciezi dăruirea și priceperea ei.

9. „Mulțumesc că ești cel mai bun prieten al meu.”

Spune-i soției tale că înțelegi ce se întâmplă și cât de multă nevoie ai de sprijinul ei în viața ta.

10. „Mulțumesc pentru sinceritate.”

Pentru mulți soți, onestitatea soției este  șansă să crească. Atunci când cel mai bun prieten care te iubește este suficient de deschis pentru a fi sincer, este o oportunitate pentru tine de a repara ceva. Și asta este de neprețuit.

via allprodad.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.