10 DECORAȚIUNI de Crăciun pe care le poți face singur

Aproape că a sosit cea mai magică sărbătoare a anului. Eşti gata pentru sezonul festiv?

Crăciunul este o perioadă pe care foarte mulți oameni o așteaptă cu multă nerăbdare! Mâncarea specifică, tradițiile, cadourile – toate aceste lucruri ne fac să ne gândim cu entuziasm la Crăciun. Pentru cei mici e chiar mai important decât pentru cei mari, pentru că îl așteaptă cu toții pe Moș cu multă nerăbdare.

Dacă vrei să faci din sărbătorile de iarnă o ocazie perfectă pentru a petrece timp alături de familie, confecționarea decorațiunilor de Crăciun este prilejul perefect!
Iată 10 decorațiuni de Crăciun pe care le poți pregăti în mai puțin de 30 de minute:

Viață nouă pentru becurile vechi

2-globulete-6289872
Ai nevoie de becuri vechi, lipici  și sclipici  și poți crea niște ornamente cu adevărat deosebite pentru brăduțul de Crăciun.

Decorații pentru casă

Crenguțele de brad îți vor aduce spiritul Crăciunului în casă, mai ales dacă le decorezi cu jucării.

Suporturi de lumânări de Crăciun

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
Ai nevoie doar de un borcan, adeziv și sclipici și vei putea crea cele mai frumoase suporturi de lumânări.

Instalații

Pot fi încântătoare și pe alte obiecte în afară de brad, cum ar fi oglinzile.

Vaze acoperite de zăpadă

Sticlele vechi de vin pot fi niște decorațiuni de Crăciun grozave. Trebuie doar să le vopsești albe și să presari sare grunjoasă înainte ca vopseaua să se usuce.

Brazi de Crăciun din scorțișoară

Ai nevoie doar de batoane de scorțișoară, sfoară, crengi de molid și nasturi.

Suporturi de lumânare din cutii de prăjiturele

Lămpi magice

Umple sticlele goale cu niște cabluri cu luminițe pentru aceste decorațiuni frumoase.

Surprindeți oaspeții cu cele mai simpatice ornamente

Astfel de oameni de zăpadă vor crea o atmoseră festivă și vor impresiona pe toată lumea.

Globuri colorate peste tot

9-globulete-1885671
Globulețele agățate la ferestre vor însufleți orice cameră.

Coroniță de Crăciun din roți de bicicletă

Prinde crengi de molid de roata de la bicicletă folosind bamdă adezivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.