10 DIFERENȚE dintre femei și bărbați la care nu te-ai fi gândit niciodată

Se spune că femeile și bărbații vin de pe planete diferite – iar asta nu e de mirare. Gândim într-un mod diferit și uneori e foarte dificil să ne înțelegem.

Bărbații și femeile sunt cu siguranță mai diferiți decât par! Iată cum au reacționat un bărbat și o femeie la un experiment foarte haios.

Ce au avut de făcut?

1. Să aleagă un mod de a poza

I-am rugat să aleagă un mod în care ei cred că arată cel mai bine la poză. Bărbatul  și-a întors tot corpul către cameră și și-a pus mâinile în față. Femeia a ales să pozeze din profil.

2-5-600x555-8085271
Bărbații încearcă să pară cât mai mari în poze. Ei vor să ocupe cât mai mult spațiu și să pună în valoare partea superioară a corpului. Pe de altă parte, femeile vor să pară mai micuțe și elegante. Lor le pasă atât de mâini, cât și de picioare.

FOLLOW ME

2. Să țină un obiect 

Femeia ține obiectul cu ambele mâini, iar una din ele susține fundul sticlei. Bărbatul: preferă să țină sticla cu o singură mână, de gât.

3-5-600x472-8144712
În majoritatea timpului, femeile țin obiectele grele de jos. Bărbații încearcă să le țină cu o singură mână, chiar dacă e foarte greu, doar ca să arate că sunt foarte puternici.

3. Să își arate mâinile

4-4-600x472-6144202
Majoritatea femeilor vrea să arate manichiura frumoasă sau faptul că au pielea și unghiile îngrijite. Din acest motiv, ele aleg să își arate spatele mâinilor. Pentru bărbați, mărimea și integritatea contează mai mult. Mâinile par mai mari dacă îți arăți palmele și este și mai confortabil.

4. Să se întoarcă

5-4-600x566-6710408
Dacă strigi un bărbat și o femeie, ei se vor întoarce în moduri diferite. Bărbații întorc tot corpul, iar femeile doar capul.

5. Alege 5 lucruri pe care le-ai lua cu tine într-o excursie de 5 zile

Lucrurile pe care un bărbat și o femeie le aleg pentru o călătorie depind de felul de a gândi și de nevoile lor. Ei au alea dintre obiectele pe care le-am oferit.  Femeia: „Aș lua o lamă de ras, cardul de credit, o periuță de dinți, șampon și cremă de soare. Cred că obiectele de igienă sunt absolut necesare, iar restul pot fi cumpărate de la hotel.” Bărbatul: „Mi-aș lua cardul de credit, restul lucrurilor pot fi luate din locul în care mergi. Aș mai lua câteva pastile de care aș putea avea nevoie, iar un fier de călcat poate fi greu de cumpărat. Aș lua lama de ras pentru barbă și aparatul foto pentru a surprinde momentele interesante.”

Pentru că femeile au abilități de gândire abstractă mai dezvoltate, pot prezice cu ușurință situațiile neprevăzute. Ele se gândesc mereu la lucrurile care se pot întâmpla în viitor. Bărbații iau doar lucrurile necesare pe moment și improvizează mai târziu.

6. Să își dea jos hainele

8-3-600x462-3595709
Bărbații își dau tricoul jos prin a trage de guler, de obicei, iar femeile din părți. Asta pentru că bărbații folosesc partea cea mai puternică a corpului lor: mâinile. Femeile își folosesc tot corpul.

7. Să se așeze așa cum se simt confortabili

Femeile își încrucișează picioarele atunci când stau jos, iar bărbații își întind picioarele de obicei.

8. Să arunce o minge

10-3-600x462-6811821
Bărbații aruncă obiectele grele cu o singură mână, din spatele capului. Femeile aruncă obiectele cu ambele mâini în fața lor, folosindu-și toată puterea.

9. Să tușească

11-1-600x462-4072251
Când bărbații tușesc, ei își acoperă gura cu un pumn, iar femeile folosesc o mână și își întorc capul într-o parte.

10. Să își așeze părul

13-1-600x440-5370320
Este simplu. Pentru că bărbații au de obicei părul scurt, îl așează cu o singură mână. Femeile folosesc ambele mâini ca să-și așeze părul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.