10 diferențe dintre femeile din reviste și cele din viața reală

Atunci cânt răsfoiești paginile revistelor de modă, ai fi tentat/ă să crezi că viața unei femei este perfectă: părul, machiajul, bronzul, ținta. Pare că femeile se trezesc arătând fabulous și că pășesc cu ușurință pe tocuri de 10 cm. Realitatea poate să difere destul de mult de astfel de basme, după cum poți vedea din ilustrațiile următoare:

1. Trezirea


2. Masca facială


3. Machiajul de tip smokey eyes


4. Pregătirea de dimineață


5. La duș

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?


Într-adevăr, uneori poate fi destul de greu să fii femeie. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să ai succes în această lume a bărbaților:

S-ar putea să ai momente în care te vei simți discriminate, neascultată, neapreciată sau tratată incorect, dar nu-ți pierde timpul dând vina pe cineva. S-ar putea să ai ori s-ar putea să nu ai un impact asupra gândurilor, sentimentelor sau acțiunilor altcuiva.

2. Fii autentică

Străduiește-te mereu să devii o persoană mai bună, dar nu încerca să devii altcineva. Acordă-ți timpul necesar pentru a-ți înțelege valorile de bază și onorează-le prin alegerile pe care le faci și modul în care te comporți.

3. Alcătuiește-ți o rețea de sprijin și folosește-o
Oamenii sunt ființe sociale – nu trebuie să fii singură. Apelează la asociații, cluburi, prieteni, vecini. Găsește un teritoriu comun între tine și cei din afacerea ta și din familia ta. Fă-ți timp să investești în relații?

4. Crede în tine

Dacă tu nu crezi, cine altcineva s-o facă? Nu lăsa pe altcineva să te facă să simți că nu valorezi suficient. Lucrează zilnic la încrederea în tine și găsește curajul să dai tot ce ai mai bun.

5. Găsește-ți propria voce

Dacă bărbații domină uneori conversația, tu nu trebuie să devii mai zgomotoasă sau mai agresivă. Soluția ar fi să construiești relații și să creezi oportunități pentru a vorbi în afara camerei de ședință.

6. Fii conștientă de cât valorezi

Nu aștepta ca altcineva să facă asta pentru tine. Femeile au abilitatea, dorința și potențialul de a face diferența pe lume. Amintește-ți că totul începe și se termină cu tine. Alege-te pe tine și investește în tine. Nu vei fi dezamăgită.

7. Ai încredere în intuiția ta

Bărbații tind să țină cont de date și de multe ori ignoră alte aspect atunci când iau decizii. Strânge informațiile, apoi ai încredere în intuiția ta.

De asemenea, citește tot ce îți pica în mâini, mergi la toate cursurile pentru care ai timp și caută feedback de la oricine te poate ajuta să comunici mai bine, să înveți cum să-ți rezolvi conflictele și să te dezvolți.


6.  Manichiura făcută acasă


7. Cina romantică


8. Efectele vântului


9. La volan


10. În bucătărie

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.