10 diferențe extrem de AMUZANTE dintre FEMEI și BĂRBAȚI

Se spune că femeile și bărbații vin de pe planete diferite – iar asta nu e de mirare. Gândim într-un mod diferit și uneori e foarte dificil să ne înțelegem.

Bărbații și femeile sunt cu siguranță mai diferiți decât par! Iată care sunt cele mai haioase diferențe dintre sexe!

#1

De ce e supărată o femeie? Nu contează.
De ce e supărat un bărbat? Echipa preferată a pierdut meciul. S-a zgâriat mașina. Foame.

#2
Când spală vasele o femeie? Dimineața, vasele rămase de aseară. Imediat după masă.
Când spală un bărbat vasele? După masă. Când rămâne fără vase curate.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

#3

De ce au nevoie femeile de un uscător de păr? Pentru a-și usca și aranja părul.
De ce au nevoie bărbații de un uscător de păr? Pentru a-și usca părul. Pentru a-și usca șosetele.

#4

Cum își aleg femeile șamponul? Proteine și extract de aloe. Adaugă volum. Vitamine și minerale. Cheratină lichidă pentru strălucire.
Cum își aleg bărbații șamponul? Pe sticlă scrie „șampon”.

#5

Când se îmbolnăvesc femeile: E ok, sunt doar puțin obosită.
Când se îmbolnăvesc bărbații: E ok, sunt doar puțin obosit. Ascultă-mă cu atenție, femeie, acestea sunt ultimele mele cuvinte.

#6

Ce își spune o femeie când se uită în oglindă: Arăt destul de bine. Sunt puțin plinuță. Drăguță, în principiu. O să încep o dietă. Sunt grasă!
Ce își spune un bărbat când se uită în oglindă: Sunt chipeș!

#7

Ce spune o femeie la coafor? Scurtați-l puțin pe margini și îndeptați-mi bretonul. Aș dori un permanent. Deschideți-mi la culoare câteva șuvițe și faceți orice credeți că va arăta bine. Vreau să devin blondă.
Ce spune un bărbat la coafor? Scurtați-mi părul.

#8

De ce se duce o femeie la sala de gimnastică? Pentru un fund perfect. Ca să agațe vreun antrenor de fitness chipeș. Ca să-și facă poze.
De ce se duce un bărbat la sala de gimnastică? Ca să agațe vreo antrenoare drăguță de fitness. Ca să spună: „Sunt ocupat astăzi. Tebuie să mă duc la sală”. Ca să facă mușchi, astfel încât toată lumea să fie geloasă.

#9

Cum își alege o femeie mașina? Caracteristici tehnice. Cum arată. „Vreau una roșie.”
Cum își alege un bărbat mașina? Preț. Cum arată. Caracteristici tehnice.

 

#10

Cum fac duș

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.