10 imagini AMUZANTE care arată DIFERENȚELE de gândire de la 15 la 30 de ani

De câte ori ți-ai spus că ai vrea foarte mult să dai timpul înapoi și să te întorci în copilărie? Îți amintești de fapt cum erai atunci sau ai în minte numai frânturi și amintiri dragi ție?

Indiferent de felul în care ți-ai petrecut copilăria și adolescența, dacă ai privi lucrurile în amânunt ți-ai da seama, cu siguranță, cât de imatur tratai lucrurile. Dacă ți-ai urmări parcursul, ai ajunge probabil la concluzia că părinții tăi au avut întotdeauna dreptate și că lucrurile care ți se păreau atunci importante sunt de fapt niște fleacuri lipsite de substanță.

Pentru foarte mulți dintre noi, maturizarea este un pas pe care îl așteptăm cu nerăbdare, însă odată ce depășim pragul adolescenței și trebuie să ne descurcăm pe cont propriu, ne dăm seama că lucrurile nu sunt deloc atât de simple pe cât ne așteptam.

Lumea merge mai departe, noi înaintăm în vârstă şi totul se schimbă. Ca adolescenţi, visăm să fim adulţi pentru a simţi gustul independenţei şi al alegerilor libere. Ca adulţi, ne uităm cu nostalgie înapoi la acele zile lipsite de griji și ne dorim să fim din nou copii.

Iată câteva ilustrații care arată experiențele multora dintre. Diferențele dintre adolescență și maturitate:

1. Cititul 

FOLLOW ME

Dacă în adolescență preferai să-ți petreci timp cu prietenii, iar școala ți se pare o corvoadă, la maturitate ți-ai dori să poți avea mai mult timp pentru citit.

2. Gândurile despre viață

În adolescență totul se învârtea în jurul tău; la maturitate ajungi să fii mai preocupat de grijile coidiene.

3. Activități de seară

Dacă înainte abia așteptai să stai afară până târziu și erai sufletul petrecerii, odată ce crești vei dori să ai mai mult timp pentru odihnă.

4. Relația cu părinții

Părinții noștri au fost și ei cândva adolescenți. Știu exact prin ce treci și îți doresc doar binele; din păcate, nimeni nu înțelege aceste lucruri la timpul potrivit.

5. Responsabilitatea


6. Responsabilitatea


7. Îndrăgostirea


8. Casa

8-1-7377294
9. Scopuri

9-1-3896322
10. Visuri

10-8880438

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.