10 imagini care arată DIFERENȚELE între pozele reale și ce pun oamenii pe INTERNET

Pentru a-și crește popularitatea în mediul online, sau pur și simplu pentru a-i impresiona pe ceilalți cu stilul de viață extravagant pe care îl duc, oamenii vor să posteze fotografii cât mai interesante și extravagante. Vacanțe în locuri frumoase, decoruri de vis, orice ar putea sugera ideea de viață perfectă pare numai bun de pus pe instagram sau facebook.

Din păcate toți cădem ușor în plasa acestor iluzii perfecte și oricât am strâmba din nas, astfel de poze sunt cele care ne atrag atenția cel mai mult, strâng sute de like-uir și stârnesc în noi admirație sau invidie. Când vine vorba de admirație, nu e nimic rău. E chiar bine să ai idealuri la care să aspiri, să îți dorești să ajungi să faci și tu lucruri frumoase sau să muncești mai mult pentru visurile tale. Dacă vorbim însă de invidie, cel mai bine ar fi să nu mai urmărești persoanele respective, pentru că vor naște în tine frustări și te vor face să simți că tu nu ești suficient de bun, ceea ce probabil că nu e deloc adevărat.

Încearcă să te înconjori și să urmărești online numai lucruri care îți fac bine și care te ajută. Și, nu uita: nu tot ceea e vezi pe internet e și adevărat.

Iată o selecție de imagini care arată ce se ascunde uneori în spatele pozelor care te fac să spui „wow”:

 

1. E un mod foarte frumos de a-ți anunța sarcina

 

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

1-1-600x449-8072838

Când nu ai parte de un peisaj superb în spatele casei tale, te descurci cum poți. Ajută mult dacă găsești un fotograf bun care se descurcă la partea de editare.

 

2. Poza romantică de la nuntă

2-2-600x362-6549835

E destul de greu să fii romantic, când cineva stă așa aproape de tine

3. Poză perfectă cu bebeluș

3-2-600x438-4687284

Cine s-ar fi gândit că așa se fac cele mai frumoase poze cu bebeluși?

4. Când vrei să evadezi

4-2-600x364-6950067

Ai fi crezut că se uită pe o fereastră, dar uite că e într-un magazin.

5. Mic dejun pentru fete rebele

5-2-600x374-5620753

Trebuie să recunoaștem că arată foarte bine luminile.

6. Vedere din paradis

6-2-600x372-6770873

Ceea ce postăm pare un colț de rai, dar oare nu am putea să apreciem colțul de natură? Uite ce cadre spectaculoase poți face într-un tufiș de flori.

7. Când vrei să pară că ești într-o țară exotică, dar tu ești în parc

7-2-600x514-2770801

8. Uite cum îți faci acasă norișori

8-2-600x367-1366170

9. Cine ar fi crezut că un televizor te poate ajuta așa mult

9-2-600x360-7433327

10. O operă de artă

10-600x436-3764437

Fotografii care știu cum să facă din orice loc cadrul perfect sunt cu siguranță foarte talentați.

0 comentarii pe “10 imagini care arată DIFERENȚELE între pozele reale și ce pun oamenii pe INTERNET

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.