10 lucruri ciudate pe care oamenii le-au găsit la REDUCERI

Odată, un bărbat a intrat într-un magazin local și a găsit o pictură originală semnată Andy Warhol. Într-o altă zi, un alt om a cumpărat Declarația de Independență într-o ramă pentru doar 4 dolari. Dar nu toți sunt la fel de norocoși ca acești cumpărători!

Iată câteva poze de la utilizatorii rețelelor sociale care au găsit cele mai stranii obiecte la raionul cu reduceri.

1. Dacă piticii de grădină nu sunt suficienți de buni pentru tine iată ce opțiuni ai

1-5-552x600-7712573

Decorarea grădinilor poate atinge cote maxime astăzi. Dacă te plimbi suficient prin supermarketuri, poți găsi diverse piese de decor precum acestea. Nu știm dacă grădina ta ar arăta mai frumos, însă cu siguranță ar funcționa bine pentru a speria păsările.

2. Pare că clownul IT s-a pensionat

2-5-450x600-6812155

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece

Dacă ai văzut celebrul film IT, probabil ai găsit asemănarea dintre acest clown și cel din film. Doar că pe scaun este prezentat mult mai prietenos, din fericire.

3. Îți amintești de rochia a cărei culori erau văzute diferit de către utilizatorii rețelelor sociale?

3-5-445x600-4608257

Fiecare utilizator prefera rochia în diferite nuanțe. Acest producător a găsit o modalitate de a împăca pe toată lumea și a făcut două rochii într-una singură. Util cu siguranță, însă plăcut vom vedea în numărul clienților care aleg această rochie, fie ea și la reduceri.

4. Semnul spune: Copii noi și folosiți.

4-5-600x600-5773120

Ce vor să spună autorii acestui mesaj prin copii folosiți? Și, prin absurd, cine ar cumpăra ceva ce a fost deja folost? La astfel de reduceri nu te-ai fi așteptat.

5. Acest bebeluș nu arată prea sănătos

6-5-600x470-5408818

Toți copiii își doresc cel puțin o dată în viață o astfel de jucărie care să imite perfect un bebeluș. Și dacă te bucuri când găsești unul la reducere, s-ar putea să ai parte de astfel de surprize. Nici copilul care va primi această jucărie nu va fi prea încântat.

6. Vechile decorațiuni de interior primite de la o mătușă bătrână

7-4-370x600-4659656

Oricât de mult ai vrea să economisești, nu ar trebui să iei chiar tot ce ți se oferă. Altfel, casa ta va arăta mai degrabă ca un castel al groazei decât ca o locuință decorată cu stil.

7. Dacă îți plac picioarele lungi, atunci te-ai bucur să găsești scaunul acesta la reducere

Desigur, poți alege un astfel de scaun dacă vrei să fii sigur că locuința ta este decorată în cel mai extravagant mod.

8. Iubirea este…

11-1-437x600-9137709

Iubirea este uneori înspăimântătoare. Mai ales când găsești astfel de figurine în raionul cu reduceri. Dacă încerci să îi faci un cadou cuiva drag, nu te baza pe reduceri.

9. Meciul de box al anului

12-539x600-1886254

Superman într-un ring de box? Asta e cu siguranță ceva neașteptat. Dar, dacă îți place atât boxul, cât și supereroii, poți să profiți de această reducere dacă o vezi în supermarket.

10. Un ursuleț de coșmar

13-5989667

Urșii de pluș sunt de obicei foarte drăguți și adorabili. Dar nu și acesta. Nu e de mirare că a fost găsit la raionul cu reduceri.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.