#TIPS&TRICKS

10 lucruri ciudate pe care oamenii le-au găsit la REDUCERI

Scris de Laura P la 08 mai 2018

Odată, un bărbat a intrat într-un magazin local și a găsit o pictură originală semnată Andy Warhol. Într-o altă zi, un alt om a cumpărat Declarația de Independență într-o ramă pentru doar 4 dolari. Dar nu toți sunt la fel de norocoși ca acești cumpărători!

Iată câteva poze de la utilizatorii rețelelor sociale care au găsit cele mai stranii obiecte la raionul cu reduceri.

Publicitate

1. Dacă piticii de grădină nu sunt suficienți de buni pentru tine iată ce opțiuni ai


Decorarea grădinilor poate atinge cote maxime astăzi. Dacă te plimbi suficient prin supermarketuri, poți găsi diverse piese de decor precum acestea. Nu știm dacă grădina ta ar arăta mai frumos, însă cu siguranță ar funcționa bine pentru a speria păsările.

2. Pare că clownul IT s-a pensionat

Publicitate

Dacă ai văzut celebrul film IT, probabil ai găsit asemănarea dintre acest clown și cel din film. Doar că pe scaun este prezentat mult mai prietenos, din fericire.

3. Îți amintești de rochia a cărei culori erau văzute diferit de către utilizatorii rețelelor sociale?

Fiecare utilizator prefera rochia în diferite nuanțe. Acest producător a găsit o modalitate de a împăca pe toată lumea și a făcut două rochii într-una singură. Util cu siguranță, însă plăcut vom vedea în numărul clienților care aleg această rochie, fie ea și la reduceri.

Publicitate

4. Semnul spune: Copii noi și folosiți.

Ce vor să spună autorii acestui mesaj prin copii folosiți? Și, prin absurd, cine ar cumpăra ceva ce a fost deja folost? La astfel de reduceri nu te-ai fi așteptat.

5. Acest bebeluș nu arată prea sănătos

Toți copiii își doresc cel puțin o dată în viață o astfel de jucărie care să imite perfect un bebeluș. Și dacă te bucuri când găsești unul la reducere, s-ar putea să ai parte de astfel de surprize. Nici copilul care va primi această jucărie nu va fi prea încântat.

6. Vechile decorațiuni de interior primite de la o mătușă bătrână

Oricât de mult ai vrea să economisești, nu ar trebui să iei chiar tot ce ți se oferă. Altfel, casa ta va arăta mai degrabă ca un castel al groazei decât ca o locuință decorată cu stil.

7. Dacă îți plac picioarele lungi, atunci te-ai bucur să găsești scaunul acesta la reducere

Desigur, poți alege un astfel de scaun dacă vrei să fii sigur că locuința ta este decorată în cel mai extravagant mod.

8. Iubirea este…

Iubirea este uneori înspăimântătoare. Mai ales când găsești astfel de figurine în raionul cu reduceri. Dacă încerci să îi faci un cadou cuiva drag, nu te baza pe reduceri.

9. Meciul de box al anului

Superman într-un ring de box? Asta e cu siguranță ceva neașteptat. Dar, dacă îți place atât boxul, cât și supereroii, poți să profiți de această reducere dacă o vezi în supermarket.

10. Un ursuleț de coșmar

Urșii de pluș sunt de obicei foarte drăguți și adorabili. Dar nu și acesta. Nu e de mirare că a fost găsit la raionul cu reduceri.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


--