10 oameni care au curaj să facă ce vor fără să le pese de părerea altora

Nu suntem toți la fel și dacă încerci să te oprești pentru o clipă și să-i observi pe cei din jurul tău, vei observa că mișcările lor, felul în care se îmbracă, felul în care arată sau vorbesc îți transmit instant ceva. Asta nu înseamnă neapărat că-i judeci. Pur și simplu, chiar și inconștient, oamenii nu trec pe lângă tine fără să-ți creeze un impact, mai ales dacă e vorba de cei ca persoanele din imaginile de mai jos.

Iată câteva exemple de oameni care au curajul să facă ce vor fără să le pese de părere altora:

 

1. Când vrei o schimbare drastică de look

1-2-600x337-7354599

Asta da schimbare de look. Puține femei au suficientă încredere în ele cât să se se tundă atât de scurt, dar doamna din imagine arată chiar foarte bine. Iar modelul de vopsea o face cu siguranță să iasă din anonimat.

 

2. Când nu dai doi bani pe modă și trenduri

2-2-600x588-6455557

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

 

Se pare că doamna din imagine a dus ideea de confort la cu totul și cu totul alt nivel. Cu toții știm că e minunată senzația de a sta în pijamale toată ziua, dar să ieși cu ele și pe stradă implică ceva cura.

 

3. Bal mascat la metrou

4-2-450x600-8692869

 

Deși poate părea greu de crezut, mulți oameni adoptă un stil mai neconvențional în viața de zi cu zi și nu se tem să își exprime personalitatea prin felul neobișnuit de a se îmbrăca. De cele mai multe ori, când se întâmplă asta oamenii se regăsesc foarte bine în stiluri vestimentare specifice trecutului.

4. Expersia „cu capul în nori” capătă mai mult sens

5-2-600x560-7570887

Trebuie să recunoaștem că este un machiaj destul de interesant. Nu cred că cineva chiar ar vrea să-l poarte, dar are cu adevărat ceva aparte.

5. Cravata se asortează perfect

6-2-443x600-8741710

 

Trebuie să fii un mare iubitor de pisici și Crăciun ca să ajungi la această combinație. Cu siguranță domnul acesta poate să schimbe starea de spirit oricui îl vede îmbrăcat așa.

 

6. Iar aici avem un iubitor de ananași

7-2-600x560-5452496

 

Trebuie să ai o personalitate puternică să adopți un astfel de look! Bravo lui!

7. Sprâncene cu personalitate

8-2-600x307-9184012

Nu cred că mai e nimic de spus despre această poză… Te lasă fără cuvinte.

8. Când vrei să te asiguri că nu mai vine cineva îmbrăcat ca tine

9-2-415x600-7409110

Oricine a inventat asta a fost un geniu!

9. Cred că cineva a uitat să-și pună uniforma de serviciu

10-1-480x600-1807475

 

Interesantă apariție la metrou, nu? Probabil că încă nu a reușit să o trezească cafeaua.

 

10. Când iubești atât de mult cadourile încât te transformi într-unul

11-1-403x600-7374807

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.