10 oameni NECIVILIZAȚI pe care nu ți-ai dori să-i întâlnești niciodată! Unii nu au pic de RESPECT!

Din păcate, există mulți oameni din jurul tău cărora nu le pasă de regulile de bun-simț într-o societate decentă. Prin gesturile lor îți pot strica considerabil ziua. Poate că soluția cea mai corectă ar fi expulzarea lor în sălbăticie.

Iată câteva dintre aceste situații:

1. Dacă te răzgândești și nu mai vrei să cumperi un produs, nu este atât de greu să  pui la loc

1-24-450x600-2437966

Unii oameni transformă supermarketurile într-o junglă și în niciun caz într-un spațiu organizat, organizare de pe urma căreia pot profita toți oamenii. Astfel se crează haosul în supermarketuri.

2. Atunci când lași pe cineva să îți folosească creionul și se întoarce așa la tine

2-23-600x536-3128987

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Bunurile tale personale trebuie să fie tratate ca atare și de cei din jur. Asta, desigur, dacă aceștia sunt suficient de civilizați.

3. Parcările au fost mereu o problemă, în majoritatea cazurilor din cauza unor astfel de oameni

3-23-569x600-7095307

De câte ori nu te-ai enervat în trafic din cauza altor persoane? Sau de câte ori nu ai avut discuții aprinse într-o parcare din cauza cuiva care nu parchează cum trebuie.

4. Tipul ăsta nu se gândește deloc la alți pasageri obosiți

4-21-600x450-4389796

Spațiul public e pentru toți, imaginează-ți că nu ai loc să te odihnești din cauza unui om care se întinde pe toate scaunele. Un comportament foarte necivilizat!

5. Probabil îi urăști pe cei care se sprijină de bara din autobuz și se prefac că nici măcar nu îți văd mâna

5-20-450x600-9759434

Trebuie să recunoști- mersul cu autobuzul nu este plăcut în sine- mai ales într-o oră de vârf. În orice caz, vei încerca să te sprijini de punctele de suport din dotare, dar pe lângă stresul de zi cu zi, oboseală, căldură, să mai ai și pe cineva care se sprijină pe mâna ta. Necivilizat!

6. Semințele pot fi gustoase, dar nu în locurile publice

6-21-600x475-8047151

În primul rând, nu ar trebui să le mănânci deloc în public, dar să mai arunci cojile pe jos, în metrou.

7. Chiar este atât de dificil să pui la loc un joc așa cum trebuie?

7-19-534x600-4481721

Sunt multe cafenele care oferă jocuri de societate. Și, civilizat ar fi să le returnezi în cutia lor, așa cum le-ai luat. Dar se pare că unii oameni sunt prea grăbiți-sau, poate prea necivilizați.

8. Pe această planetă nu ar trebui să existe oameni cărora le este greu să facă un pas în plus până la coșul de gunoi

9-15-600x406-3129823

Orice loc arată mai urât atunci când sunt gunoaie pe jos. Totuși, oamenii aceștia sunt oameni cu acces la un cont în bancă, dar care nu pot să se miște câțiva pași până la coșul de gunoi.

9. Pe lângă alte resturi, unii oameni aruncă guma pe jos

10-13-479x600-4295055

Faptul că unii oameni aruncă guma de mestecat pe unde apucă nu afectează doar mediul înconjurător și aspectul , dar și încălțămintea celorlalți.

10. Sau și mai rău, lipesc guma de mestecat pe unde apucă

11-5-542x600-6014618

De ce ar face cineva asta ? Pe cât de scârbos, pe atât de necivilizat, enervant și nesănătos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.