10 oameni NECIVILIZAȚI pe care nu ți-ai dori să-i întâlnești niciodată! Unii nu au pic de RESPECT!


Din păcate, există mulți oameni din jurul tău cărora nu le pasă de regulile de bun-simț într-o societate decentă. Prin gesturile lor îți pot strica considerabil ziua. Poate că soluția cea mai corectă ar fi expulzarea lor în sălbăticie.

Iată câteva dintre aceste situații:

1. Dacă te răzgândești și nu mai vrei să cumperi un produs, nu este atât de greu să  pui la loc

1-24-450x600-2437966


Unii oameni transformă supermarketurile într-o junglă și în niciun caz într-un spațiu organizat, organizare de pe urma căreia pot profita toți oamenii. Astfel se crează haosul în supermarketuri.

2. Atunci când lași pe cineva să îți folosească creionul și se întoarce așa la tine

2-23-600x536-3128987

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Bunurile tale personale trebuie să fie tratate ca atare și de cei din jur. Asta, desigur, dacă aceștia sunt suficient de civilizați.

3. Parcările au fost mereu o problemă, în majoritatea cazurilor din cauza unor astfel de oameni

3-23-569x600-7095307

De câte ori nu te-ai enervat în trafic din cauza altor persoane? Sau de câte ori nu ai avut discuții aprinse într-o parcare din cauza cuiva care nu parchează cum trebuie.

4. Tipul ăsta nu se gândește deloc la alți pasageri obosiți

4-21-600x450-4389796

Spațiul public e pentru toți, imaginează-ți că nu ai loc să te odihnești din cauza unui om care se întinde pe toate scaunele. Un comportament foarte necivilizat!

5. Probabil îi urăști pe cei care se sprijină de bara din autobuz și se prefac că nici măcar nu îți văd mâna

5-20-450x600-9759434

Trebuie să recunoști- mersul cu autobuzul nu este plăcut în sine- mai ales într-o oră de vârf. În orice caz, vei încerca să te sprijini de punctele de suport din dotare, dar pe lângă stresul de zi cu zi, oboseală, căldură, să mai ai și pe cineva care se sprijină pe mâna ta. Necivilizat!

6. Semințele pot fi gustoase, dar nu în locurile publice

6-21-600x475-8047151

În primul rând, nu ar trebui să le mănânci deloc în public, dar să mai arunci cojile pe jos, în metrou.

7. Chiar este atât de dificil să pui la loc un joc așa cum trebuie?

7-19-534x600-4481721

Sunt multe cafenele care oferă jocuri de societate. Și, civilizat ar fi să le returnezi în cutia lor, așa cum le-ai luat. Dar se pare că unii oameni sunt prea grăbiți-sau, poate prea necivilizați.

8. Pe această planetă nu ar trebui să existe oameni cărora le este greu să facă un pas în plus până la coșul de gunoi

9-15-600x406-3129823

Orice loc arată mai urât atunci când sunt gunoaie pe jos. Totuși, oamenii aceștia sunt oameni cu acces la un cont în bancă, dar care nu pot să se miște câțiva pași până la coșul de gunoi.

9. Pe lângă alte resturi, unii oameni aruncă guma pe jos

10-13-479x600-4295055

Faptul că unii oameni aruncă guma de mestecat pe unde apucă nu afectează doar mediul înconjurător și aspectul , dar și încălțămintea celorlalți.

10. Sau și mai rău, lipesc guma de mestecat pe unde apucă

11-5-542x600-6014618

De ce ar face cineva asta ? Pe cât de scârbos, pe atât de necivilizat, enervant și nesănătos.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.