10 oameni NECIVILIZAȚI pe care nu ți-ai dori să-i întâlnești niciodată! Unii nu au pic de RESPECT!

Din păcate, există mulți oameni din jurul tău cărora nu le pasă de regulile de bun-simț într-o societate decentă. Prin gesturile lor îți pot strica considerabil ziua. Poate că soluția cea mai corectă ar fi expulzarea lor în sălbăticie.

Iată câteva dintre aceste situații:

1. Dacă te răzgândești și nu mai vrei să cumperi un produs, nu este atât de greu să  pui la loc

1-24-450x600-2437966

Unii oameni transformă supermarketurile într-o junglă și în niciun caz într-un spațiu organizat, organizare de pe urma căreia pot profita toți oamenii. Astfel se crează haosul în supermarketuri.

2. Atunci când lași pe cineva să îți folosească creionul și se întoarce așa la tine

2-23-600x536-3128987

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Bunurile tale personale trebuie să fie tratate ca atare și de cei din jur. Asta, desigur, dacă aceștia sunt suficient de civilizați.

3. Parcările au fost mereu o problemă, în majoritatea cazurilor din cauza unor astfel de oameni

3-23-569x600-7095307

De câte ori nu te-ai enervat în trafic din cauza altor persoane? Sau de câte ori nu ai avut discuții aprinse într-o parcare din cauza cuiva care nu parchează cum trebuie.

4. Tipul ăsta nu se gândește deloc la alți pasageri obosiți

4-21-600x450-4389796

Spațiul public e pentru toți, imaginează-ți că nu ai loc să te odihnești din cauza unui om care se întinde pe toate scaunele. Un comportament foarte necivilizat!

5. Probabil îi urăști pe cei care se sprijină de bara din autobuz și se prefac că nici măcar nu îți văd mâna

5-20-450x600-9759434

Trebuie să recunoști- mersul cu autobuzul nu este plăcut în sine- mai ales într-o oră de vârf. În orice caz, vei încerca să te sprijini de punctele de suport din dotare, dar pe lângă stresul de zi cu zi, oboseală, căldură, să mai ai și pe cineva care se sprijină pe mâna ta. Necivilizat!

6. Semințele pot fi gustoase, dar nu în locurile publice

6-21-600x475-8047151

În primul rând, nu ar trebui să le mănânci deloc în public, dar să mai arunci cojile pe jos, în metrou.

7. Chiar este atât de dificil să pui la loc un joc așa cum trebuie?

7-19-534x600-4481721

Sunt multe cafenele care oferă jocuri de societate. Și, civilizat ar fi să le returnezi în cutia lor, așa cum le-ai luat. Dar se pare că unii oameni sunt prea grăbiți-sau, poate prea necivilizați.

8. Pe această planetă nu ar trebui să existe oameni cărora le este greu să facă un pas în plus până la coșul de gunoi

9-15-600x406-3129823

Orice loc arată mai urât atunci când sunt gunoaie pe jos. Totuși, oamenii aceștia sunt oameni cu acces la un cont în bancă, dar care nu pot să se miște câțiva pași până la coșul de gunoi.

9. Pe lângă alte resturi, unii oameni aruncă guma pe jos

10-13-479x600-4295055

Faptul că unii oameni aruncă guma de mestecat pe unde apucă nu afectează doar mediul înconjurător și aspectul , dar și încălțămintea celorlalți.

10. Sau și mai rău, lipesc guma de mestecat pe unde apucă

11-5-542x600-6014618

De ce ar face cineva asta ? Pe cât de scârbos, pe atât de necivilizat, enervant și nesănătos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.