10 obiecte de îmbrăcăminte pe care femeile le URĂSC la BĂRBAȚI

Există câteva piese vestimentare pe care nicio femeie din lume nu le apreciază, nici chiar dacă sunt purtate de cel mai atractiv și mai chipeș bărbat din lume. În orice caz, majoritatea vor evita să își exprime aversiunea cu voce tare de frică să nu rănească sentimentele băieților.

Iata 10 articole vestimentare pe care femeile le urăsc:

Un decolteu foarte adânc la un tricou sau o bluză

1-tricou-4569449

Dacă un pulover en coeur obișnuit îi conferă unui bărbat mai mult stil și mai multă atractivitate, un decolteu foarte adânc arată doar ieftin și vulgar.

Pantalonii foarte scurți

2-pantaloni-scurti-1916323

FOLLOW ME

Pantalonii scurți pentru băbați care nu ajung până la genunchi continuă să le placă anumitor bărbați, dar rămân totuși complet de neînțeles pentru efectiv toate femeile. Ideea e că picioarele păroase aproape goale în locuri publice mai degrabă fac femeile să se îndepărteze, în loc să le atragă.

Tricourile cu slogane sau glume învechite

3-tricou-9433822

Un tricou cu un slogan arată de multe ori de parcă o reclamă ar urla de pe pieptul persoanei care îl poartă. Acesta nu e cel mai bun mod de a atrage atenția. E o idee mult mai bună să porți ceva simplu, dar de bună calitate, decât să încerci să îi faci pe oameni să se concentreze asupra unui gând sau unei glume banale.

Șlapii

4-papuci-8154966

Șlapii ar trebui să fie purtați – de către bărbați sau femei – numai pe plajă și nicăieri altundeva. Într-un decor urban pur și simplu nu arată bine.

O vestă purtată în combinație cu un tricou

5-vesta-7158766

Bărbații aleg uneori să poarte o vestă peste un tricou pentru a se evidenția și a însufleți o înfățișare ce altminteri ar fi fost banală. Din nefericire, majoritata femeilor nu găsesc asta atrăgător, iar în cel mai rău caz li se pare ridicol. O vestă ar trebui să fie purtată numai ca parte dintr-un costum.

Curele cu sigle mari și multe ținte

6-curea-9497367

O curea supradimensionată cu o siglă mare în loc de o cataramă sau una cu ținte și un logo țin de o modă învechită. E mult mai bine să preferi o curea clasică din piele care are o singură funcție: să îți țină pantalonii pe tine.

Un costum larg

7-costum-1-2771438

Costumul este unul dintre cele mai sexy și mai stilate piese din garderoba unui bărbat – dar asta doar în cazul în care i se potrivește perfect. Un costum larg nu o să aibă efectul scontat asupra niciunei femei din jurul tău.

Hainele roz

8-barbat-in-roz-9608371

Femeilor le e adesea greu să explice de ce nu le place cum arată bărbații îmbrăcați în roz. Tot ceea ce contează însă e că bărbații înțeleg că asta nu e ceva atrăgător pentru majoritatea femeilor.

Blugii foarte strâmți

9-blugi-stramt-1655138

Nu e nimic în neregulă cu blugii skinny ca atare, dar când încep să semene cu colanții femeilor ei tind să îndepărteze femeile, în loc să le atragă.

Mărgelele și bijuteriile 

10-bijuterii-1-3178242

Nu e niciodată o idee prea bună să porți prea multe bijuterii, și asta se aplică și bărbaților tot atât de mult ca femeilor. Unul sau două accesorii stilate și de bună calitate sunt suficiente pentru a te face să arăți bine – nu mai mult.

Deci ce ar trebui să poarte un bărbat pentru a arăta stilat?

În afară de a avea bun gust la haine și accesorii, un bărbat trebuie mai ales să fie aranjat și îngrijit, să aibă grijă ca hainele să-i fie curate, să poarte mereu măsura potrivită și să scape de lucrurile vechi la momentul potrivit. Fiecare femeie va aprecia asta.

 

sursa: brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.