10 poze care demonstrează că e AMUZANT să fii GRAVIDĂ

Așteptarea nașterii unei persoane noi este un moment crucial. Dar, chiar dacă tot parcursul sarcinii trebuie tratat cu seriozitate și responsabilitate, există unele momente cu adevărat amuzante în viața unei viitoare mămici. Timp de 9 luni, femeia însăși și relațiile ei cu cei dragi se schimbă. Dar umorul poate ajuta pe oricine să asimileze aceste schimbări drastice.

Avem și dovada în următoarele poze. Am adunat pentru tine câteva exemple ale modului în care femeile, împreună cu cei apropiați au avut simțul umorului și au depășit astfel cu ușurință unele situații care nu sunt atât de ușoare precum ar părea. Așteptarea celui mic devine astfel mai plăcută.

1. Când ești însărcinată și decizi să îți prepari o gustare ușoară de seară

1-11-600x475-8461663
Dacă ești însărcinată nu mai stai pe gânduri, ai o poftă de mâncare noaptea, așa că alegi tot ce este în frigider dacă nu ai acces la ce ți-ai dori. Un sendviș din murături, deloc grețos, este o opțiune interesantă.

2. Unele combinații de feluri de mâncare pot fi foarte exotice

2-11-481x600-2457416

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Preferințele unui femei în materie de mâncare pot părea de neînțeles în general , dar cu atât mai mult în timpul sarcinii, când femeile pot deveni foarte nehotărâte : vor ori ceva dulce, ori ceva acru, sau ambele în același timp.

3. Pedichiura poate deveni o misiune imposibilă

3-11-600x408-7763359

E de la sine înțeles că o femeie însărcinată nu mai are aceeași mobilitate și încet încet, nu mai are nici măcar acces la anumite părți ale corpului. Există însă unele femei încăpățânate care își fac pedichiura singure până în ultimul moment, dar rezultatul nu este tocmai cel așteptat.

4. În anumite situații, burta poate reprezenta un avantaj

4-11-443x600-1250608
Burta poate fi suportul perfect pentru popcorn atunci când te uiți la un film și stai prea confortabil pentru a te întinde spre masă.

5. În plus, burtica este minunată pentru auto-exprimare

5-11-600x600-9834977
Pictarea burtei unei femei gravide este un trend astăzi. Dar unul care ar putea face pe oricine să zâmbească.

6. Trebuie să fii atentă la pantofi

6-11-600x600-9480474
Corpul unei femei însărcinate trece prin multe schimbări. Toate femeile care așteptă un copil trebuie să uite de mărimea la picior pe care au avut-o înainte de sarcină. Adio pantofilor incomozi !

7. Pentru că sandalele obișnuite sunt… ei bine, nu cea mai bună idee

7-9-600x448-8907106
Iată și dovada că trebuie să renunți la sandalele obișnuite. Acest tip de sandale trebuie ținute într-un dulap pe tot parcursul sarcinii.

8. Animăluțele de companie te pot ajuta să te pregătești

9-8-450x600-2338607
Dacă nu știi cum să folosești un scaun de mașină pentru copii, poți apela la prietenii blănoși și se pare că sunt gata să ajute.

9. Relația cu viitorul tată, va fi și ea, de asemenea, ajustată ușor

10-8-600x600-8290203
«Partea ei. Partea lui» .Se pare că și viața de familie se schimbă după modificarea formelor corpului. E nevoie de spațiu pentru doi acum, iar viitorul tată trebuie să se conformeze.

10. Informarea rudelor despre sarcină este cu adevărat un moment plăcut

11-5-600x536-5133601
Ar trebui imortalizate toate reacțiile celor din jur atunci când le spui că aștepți un copil. Iată, spre exemplu, reacția acestei bunicuțe.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.