10 poze care demonstrează că e AMUZANT să fii GRAVIDĂ


Așteptarea nașterii unei persoane noi este un moment crucial. Dar, chiar dacă tot parcursul sarcinii trebuie tratat cu seriozitate și responsabilitate, există unele momente cu adevărat amuzante în viața unei viitoare mămici. Timp de 9 luni, femeia însăși și relațiile ei cu cei dragi se schimbă. Dar umorul poate ajuta pe oricine să asimileze aceste schimbări drastice.

Avem și dovada în următoarele poze. Am adunat pentru tine câteva exemple ale modului în care femeile, împreună cu cei apropiați au avut simțul umorului și au depășit astfel cu ușurință unele situații care nu sunt atât de ușoare precum ar părea. Așteptarea celui mic devine astfel mai plăcută.

1. Când ești însărcinată și decizi să îți prepari o gustare ușoară de seară

1-11-600x475-8461663
Dacă ești însărcinată nu mai stai pe gânduri, ai o poftă de mâncare noaptea, așa că alegi tot ce este în frigider dacă nu ai acces la ce ți-ai dori. Un sendviș din murături, deloc grețos, este o opțiune interesantă.


2. Unele combinații de feluri de mâncare pot fi foarte exotice

2-11-481x600-2457416

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Preferințele unui femei în materie de mâncare pot părea de neînțeles în general , dar cu atât mai mult în timpul sarcinii, când femeile pot deveni foarte nehotărâte : vor ori ceva dulce, ori ceva acru, sau ambele în același timp.

3. Pedichiura poate deveni o misiune imposibilă

3-11-600x408-7763359

E de la sine înțeles că o femeie însărcinată nu mai are aceeași mobilitate și încet încet, nu mai are nici măcar acces la anumite părți ale corpului. Există însă unele femei încăpățânate care își fac pedichiura singure până în ultimul moment, dar rezultatul nu este tocmai cel așteptat.

4. În anumite situații, burta poate reprezenta un avantaj

4-11-443x600-1250608
Burta poate fi suportul perfect pentru popcorn atunci când te uiți la un film și stai prea confortabil pentru a te întinde spre masă.

5. În plus, burtica este minunată pentru auto-exprimare

5-11-600x600-9834977
Pictarea burtei unei femei gravide este un trend astăzi. Dar unul care ar putea face pe oricine să zâmbească.

6. Trebuie să fii atentă la pantofi

6-11-600x600-9480474
Corpul unei femei însărcinate trece prin multe schimbări. Toate femeile care așteptă un copil trebuie să uite de mărimea la picior pe care au avut-o înainte de sarcină. Adio pantofilor incomozi !

7. Pentru că sandalele obișnuite sunt… ei bine, nu cea mai bună idee

7-9-600x448-8907106
Iată și dovada că trebuie să renunți la sandalele obișnuite. Acest tip de sandale trebuie ținute într-un dulap pe tot parcursul sarcinii.

8. Animăluțele de companie te pot ajuta să te pregătești

9-8-450x600-2338607
Dacă nu știi cum să folosești un scaun de mașină pentru copii, poți apela la prietenii blănoși și se pare că sunt gata să ajute.

9. Relația cu viitorul tată, va fi și ea, de asemenea, ajustată ușor

10-8-600x600-8290203
«Partea ei. Partea lui» .Se pare că și viața de familie se schimbă după modificarea formelor corpului. E nevoie de spațiu pentru doi acum, iar viitorul tată trebuie să se conformeze.

10. Informarea rudelor despre sarcină este cu adevărat un moment plăcut

11-5-600x536-5133601
Ar trebui imortalizate toate reacțiile celor din jur atunci când le spui că aștepți un copil. Iată, spre exemplu, reacția acestei bunicuțe.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.