#TIPS&TRICKS

10 poze cu oameni care fac HAZ de necaz! Cei mai amuzanți oameni de pe internet

Scris de Laura P la 23 mai 2018

„Dacă viața îți aruncă lămâi, gândește-te cum poți obține sarea și tequila.“ Oamenii fericiți sub o astfel filozofie de viață. Capacitatea lor de a nu se pierde în vremuri dificile, de a beneficia de orice situație și de a găsi o soluție la orice problemă e impresionantă. Merită să înveți ceva de la oamenii care sunt fericiți datorită simțului umorului dezvoltat.

1. „Fiica mi-a cerut să îi cumpăr un computer pentru a viziona un videoclip despre câini. Am răspuns că nu avem bani. Apoi și l-a făcut singură”

Publicitate


Uneori creativitatea te poate scoate din orice impas, și dacă nu o face întru-totul, cu siguranță îți va pune un zâmbet pe buze, iar copiii știu cel mai bine lucrurul acesta și merită să înveți din bucuria celor mici.


2. Această femeie nu a vrut să simtă că își pierde timpul într-un blocaj de trafic așa că a decis să facă plajă


Nu degeaba se spune că timpul este cea mai valoroasă resursă. Această femeie e conștientă de asta și nu vrea să piardă niciun moment fără să facă ceva productiv pentru ea. Astfel, de ce sa stea la căldură, în mașină, când poate să obțină un bronz perfect?

Publicitate

3. Felul în care îți aranjezi părul îți poate schimba starea de spirit…


Ca și a celor din jur. Oricine l-ar vedea pe acest domn s-ar amuza oricât de proastă i-ar fi fost ziua. Se spune că mulți oameni își schimbă coafura în funcție de starea de spirit. Nu știm cum s-a simțit bărbatul din imagine, însă cu siguranță are simțul umorului.

4. Cine a spus că arestul la domiciliu nu poate fi la modă?

Publicitate


În statele în care se practică deseori arestul la domiciliu se atașează un dispozitiv de urmărire de glezna piciorului condamnatului. Doar că unii dintre aceștia ar putea să fie pasionați de modă și să stilizeze puțin dispozitivul. Astfel se mai adaugă puțin umor la rigoarea regulilor.

5. Uneori e mai ieftin să improvizezi


Câinele acestei familii este atât de mic încât se poate strecura ușor prin gard. Așa că proprietarii au considerat că e mai ieftin să îi pună o lingură în ham, împiendicându-l astfel să mai iasă, decât să schimbe gardul cu totul.

6. Acest tânăr a ratat ceremonia de absolvire din cauza unei probleme de sănătate așa că tatăl îi înmânează fișa medicală ca și cum ar fi o diplomă


Este evident că oamenii care au simțul umorului pot depăși orice situație cu zâmbetul pe buze.

7. Profesorul acestor cursuri online a decis să le dea un test mai special cursanților săi. Cerința spune: „O jumătate de trimestru a trecut deja. Așa că sper că toată lumea mă cunoaște. Să facem un test mic. În ce fotografie sunt eu? „

8. În ziua de curățenie, spitalul nu avea pungile necesare. Prin urmare, toate gunoiul colectat a fost pus în astfel de saci înspăimântători


9. Nu era un scaun pentru copii


Micuțului prieten al șoferului i se cuvenea mai degrabă un scaun special pentru copii, dar pare că stă destul de bine și pe scaunul din dreapta.

10. Specialiștii există pentru a-ți oferi siguranță


Cu siguranță scaunul nu trebuia să stea așa. Acest specialist nu pare de încredere.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


--