10 poze cu oameni care fac HAZ de necaz! Cei mai amuzanți oameni de pe internet

„Dacă viața îți aruncă lămâi, gândește-te cum poți obține sarea și tequila.“ Oamenii fericiți sub o astfel filozofie de viață. Capacitatea lor de a nu se pierde în vremuri dificile, de a beneficia de orice situație și de a găsi o soluție la orice problemă e impresionantă. Merită să înveți ceva de la oamenii care sunt fericiți datorită simțului umorului dezvoltat.

1. „Fiica mi-a cerut să îi cumpăr un computer pentru a viziona un videoclip despre câini. Am răspuns că nu avem bani. Apoi și l-a făcut singură”

1-16-600x450-7905321
Uneori creativitatea te poate scoate din orice impas, și dacă nu o face întru-totul, cu siguranță îți va pune un zâmbet pe buze, iar copiii știu cel mai bine lucrurul acesta și merită să înveți din bucuria celor mici.

2. Această femeie nu a vrut să simtă că își pierde timpul într-un blocaj de trafic așa că a decis să facă plajă

2-16-600x501-8686276
Nu degeaba se spune că timpul este cea mai valoroasă resursă. Această femeie e conștientă de asta și nu vrea să piardă niciun moment fără să facă ceva productiv pentru ea. Astfel, de ce sa stea la căldură, în mașină, când poate să obțină un bronz perfect?

3. Felul în care îți aranjezi părul îți poate schimba starea de spirit…

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3-16-600x570-2566788
Ca și a celor din jur. Oricine l-ar vedea pe acest domn s-ar amuza oricât de proastă i-ar fi fost ziua. Se spune că mulți oameni își schimbă coafura în funcție de starea de spirit. Nu știm cum s-a simțit bărbatul din imagine, însă cu siguranță are simțul umorului.

4. Cine a spus că arestul la domiciliu nu poate fi la modă?

4-16-600x546-2004550
În statele în care se practică deseori arestul la domiciliu se atașează un dispozitiv de urmărire de glezna piciorului condamnatului. Doar că unii dintre aceștia ar putea să fie pasionați de modă și să stilizeze puțin dispozitivul. Astfel se mai adaugă puțin umor la rigoarea regulilor.

5. Uneori e mai ieftin să improvizezi

6-14-600x547-8256247
Câinele acestei familii este atât de mic încât se poate strecura ușor prin gard. Așa că proprietarii au considerat că e mai ieftin să îi pună o lingură în ham, împiendicându-l astfel să mai iasă, decât să schimbe gardul cu totul.

6. Acest tânăr a ratat ceremonia de absolvire din cauza unei probleme de sănătate așa că tatăl îi înmânează fișa medicală ca și cum ar fi o diplomă

7-13-583x600-8752706
Este evident că oamenii care au simțul umorului pot depăși orice situație cu zâmbetul pe buze.

7. Profesorul acestor cursuri online a decis să le dea un test mai special cursanților săi. Cerința spune: „O jumătate de trimestru a trecut deja. Așa că sper că toată lumea mă cunoaște. Să facem un test mic. În ce fotografie sunt eu? „

10-12-600x539-4936855

8. În ziua de curățenie, spitalul nu avea pungile necesare. Prin urmare, toate gunoiul colectat a fost pus în astfel de saci înspăimântători

11-8-600x331-5942971
9. Nu era un scaun pentru copii

12-5-517x600-6508946
Micuțului prieten al șoferului i se cuvenea mai degrabă un scaun special pentru copii, dar pare că stă destul de bine și pe scaunul din dreapta.

10. Specialiștii există pentru a-ți oferi siguranță

12-5-517x600-6508946 13-3-501x600-3426808
Cu siguranță scaunul nu trebuia să stea așa. Acest specialist nu pare de încredere.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.