10 ROCHII DE MIREASĂ superbe care vor rămâne în ISTORIE mereu

Ziua nunții este probabil una dintre cele mai frumoase și mai emoționante zile din viața unei femei. Găsirea rochiei perfecte este probabil partea cea mai palpitantă – ar trebui să i se potrivească perfect, să fie de bun gust și să exprime personalitatea miresei.

Aproape toate femeile știu cum va arăta rochia de mirească până în cele mai mici detalii încă din copilărie.

Iată câteva dintre cele mai faimoase rochii de mireasă din istoria modei:

1. Diana, prințesă de Wales


Nunta fabuloasă a Prințului Charles cu Lady Diana, care a avut loc pe 29 iulie 1981 a fost pe drept cuvânt denumită „nunta secolului”. Rochia Dianei e una dintre cele mai minunate, din mătase ivorie, dantelă veche și împodobită cu mii de mici perle.

2. Kate Middleton

FOLLOW ME


Altă ceremonie de nuntă splendindă din familia regală britanică. Kate ne-a uimit pe toți cu trena ei lungă și elegantă, cu tiara și vălul frumos și cu mătasea splendidă.

3. Grace Kelly


Ea este una dintre cele mai sitlate și mai elegante mirese din toate timpurile. Rochia sa de mireasă inspiră mulți creatori de modă, fiind confecționată din mătase ivorie și dantelă delicată și împodobită cu mii de perle.

4. Sarah Jessica Parker în comedia romantică Sex and the City


Multe dinte voi vă amintiți probabil de rochia extravagantă a lui Carrie Bradshaw. Rochia ei fermecătoare a fost creată de Vivienne Westwood și scoate în evidență stilul și personalitatea eroinei.

5. Jacqueline Kennedy


Nunta lui Jackie cu Senatorul John F. Kennedy a avut loc la Rhode Island în 1953. Viitoarea primă doamnă a Statelor Unite a arătat absolut uimitor în rochia ei cu umerii goi și cu vălul lung frumos.

6. Angelina Jolie


Angelina și Brad Pitt s-au căsătorit pe 23 august 2014. Rochia Angelinei a purtat semnătura celor șase copii ai ei, fiindcă actrița a cerut celor de la Atelierul Versace să-i acoopere rochia de mătase cu zeci de desene ale copiilor.

7. Marilyn Monroe


La a doua nuntă, Marilyn Monroe a purtat o rochie creion maro-închis cu un guler de blană albă.

8. Kristen Stewart în Saga Twilight

Rochia Bellei Swan a făcut senzație. Rochia cu mâneci lungi, o trenă lungă frumoasă și nasturi pe spate a fost creată de Carolina Herrera.

9. Renee Zellweger


Altă rochie uimitoare creată de Carolina Herrera. Dacă îți place stilul minimalist, vei aprecia eleganța și simplitatea rochiei.

10. Victoria Beckham


La nunta sa din 1999, Victoria a purtat o rochie de culoarea șampaniei creată de Vera Wand. De curând a dezvăluit că rochia încă se mai găsește în garderoba sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.