10 secrete pe care angajații de la FAST FOOD nu au voie să le spună nimănui

Tuturor ne place să mâncăm ceva bun, mai ales de la fast food. Iată câteva trucuri care arată însă cum atrag restaurantele cât mai mulți clienți:

1. Gătirea instant

În orice restaurant fastfood, burgerii sunt pregătiți în numai treizeci de secunde, pentru că au fost deja gătiți cu multe zile înainte de servire.

2. Toate produsele au același gust

Toate produsele au același gust, deoarece directorii restaurantelor știu ce preferințe au oamenii.

3. Mâncarea e creată pentru a fi mâncată rapid

FOLLOW ME

Lanțurile de restaurante fast food au grijă ca mâncarea lor să poată fi consumată rapid. Astfel primesc mai multe comenzi.

4. Secretul din spatele schemelor de culori

Galbenul și roșul folosite la logo-urile lanțurilor de restaurante fast foos ne măresc pofta de mâncare.

5. Sugestii pentru a cumpăra mai mult

Atunci când angajații din restaurantele fast food îți sugerează ceva, cumperi mai mult decât comandaseși inițial. Asta se întâmplă în 85% din cazuri.

6. Cola standard e cea mare

O modalitate simplă de a vinde cantități mai mari de băuturi este creșterea mărimii / volumului acestora. Oamenii instinctiv aleg băuturi de dimensiuni medii, dar din această cauză băuturile „standard” sunt de fapt mari. În plus, dacă nu specifici dimensiunea dorită, vei primi întotdeauna cea mai mare opțiune.

7. Nu lua mâncarea la pachet

Cele mai multe mese servite în restaurantele de fast-food sunt menite să fie consumate într-o perioadă foarte scurtă de timp după pregătire. Cartofii prăjiți, de exemplu, rămân proaspeți timp de  5 minute, după care încep să-și piardă gustul. Până când te-ai dus acasă cu burgerul tău, nu va gusta la fel de bine.

8. Nici măcar salatele nu sunt sănătoase

Unele lanțuri de restaurante fast food oferă salate pe post de opțiuni sănătoase, dar acestea pot conține chiar mai multe calorii decât burgerii și pizza.

9. Cafeaua nu te stimulează

Multe lanțuri de restaurante fast food oferă cafea în pahare de politierol. Acestea conțin un element chimic care poate afecta sistemul nervos și poate reduce concentrarea.

10. Sucul nu este mai bun

Unii oameni trăiesc cu impresia că sucurile din magazinele de tip fast food sunt mai bune și mai proaspete decât cele cumpărate din magazin. Adevărul este că sucurile sunt aceleași, însă reprezentații lanțurilor de magazine amestecă sucul cu apa înainte de servire, truc ce face băuturile să pară „mai proaspete”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.