10 situații AMUZANTE pe care le TRĂIESC toate FEMEILE

Te-ai întrebat vreodată ce cred bărbații despre femei cu adevărat? Să punem oare pe lipsa capacității lor de înțelegere preconcepțiile pe care și le-au creat de-a lungul timpului? Oricât de mult și-ar da cu presupusul, nu au cum să știe mai bine decât o femeie care sunt obiceiurile pe care le avem atunci când nu ne vede nimeni.

Există foarte multe probeleme pe care femeile încearcă să le țină ascunse și, adesea, nici măcar celei mai bune prietene nu-i vorbim despre ele, deși, suntem convinse că și ea trece prin aceleași lucruri și experiențe.

Iată câteva situații cumplit de adevărate prin care trec toate femeile mai devreme sau mai târziu. Câteva te vor pune serios pe gânduri:

1. Când dormi cu un absorbant care nu e suficient de lung şi puţin sânge se scurge pe lângă el, pătându-ți pantalonii.
2. Când ești seara în oraș și crezi că arăți uimitor, dar când te duci la baie observi că ai ruj peste tot pe față și pe dinți.
3. Când urci scăile în fața unui tip și deodată devii foarte conștientă de faptul că fundul tău e aproape de fața lui.
4. Când îți dai cu rimel și se încarcă genele, așa că încerci să folosești periuța ca să netezești, dar se încarcă și mai tare.
5. Când dai o parte din banii tăi munciți din greu pentru ca altcineva să-ți smulgă părul de pe corp.

6. Când încerci să-ți iei o cojiță de pe buză, dar rupi foarte mult din buză.
7. Când îți prinzi părul în centura de siguranță.
8. Când ieși cu niște pantofi noi și îți dai prea târziu seama că îți iau pielea de pe călcâi. Așa că te străduiești din răsputeri să ignori durerea.
9. Când scapi un fond de ten scump și auzi sticla spărgându-se. Apoi trebuie să cureți totul.
10. Când trimiți un mesaj persoanei greșite. Un mesaj sexy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.