10 situații AMUZANTE prin care trec toți oamenii în SECRET

Suntem cu toţii diferiţi, dar, în ciuda acestui lucru, e clar că în viaţa de zi cu zi experimentăm adesea aceleași sentimente. Este adevărat că acțiunile noastre depind foarte mult de condiția socială și mediul în care trăim, de pasiunile noastre și de oamenii de care ne înconjurăm, însă, adevărul este că în multe privințe oamenii trec prin experiențe similare.

Cea mai bună perioadă în care putem să spunem că oamenii empatizează cel mai bine unii cu faptele altora este copilăria. În această perioadă nu etichetăm, nu-i judecăm pe cei din jur și ne apropie foarte multe gesturi. Pentru că este perioada în care descoperim lumea și ne dezvoltăm cel mai mult, în copilărie tindem să observăm cel mai atent comportamentul celor din jur și nu ne punem bariere.

Dacă spre maturitate bula în care trăim și anturajul pe care ni-l formăm ne conturează gesturile și acțiunile, sunt câteva lucruri și situații în care ne comportăm destul de asemănător cu toții.

Cu siguranță teama de dentist nu trece atunci când ai o condiție socială mai bună, emoțiile când stai în fața șefului sunt și ele la fel de mari indiferent de context, iar timpul se scurge la fel pentru toată lumea, semn că așteptarea poate fi lungă și plictisitoare pentru totdeauna. Cu siguranță te vei regăsi în multe dintre situațiile de mai jos!

Unele ți se vor părea amuzante, altele emoționante, dar vei observa că toate sunt extrem de banale și comune.Iată câteva ilustrații care arată cum sunt percepute situațile cotidiene:

1. Când te încalți cu pantofi cu toc

FOLLOW ME

2. Când ești întrebat ce vrei să mănânci

3. Când aștepți la rând să folosești bancomatul

4. După ce te tunzi

5. Când șeful te cheamă în biroul său

6. Când decizi să mergi la dentist

7. Când intri într-un magazin scump

8. Când ești singur/ă într-o cameră întunecată

9. Când te îmbrățișează mama

10. Când în sfârșit reușești să-ți culci copilul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.