10 strategii de CUCERIRE care nu dau niciodată greș. Le poți folosi cu toată încrederea

Cei care au avut parte de întâlniri, au putut observa faptul că, să poți face o persoană să te placă este o adevărată provocare. Pentru ca totul să iasă așa cum trebuie, ar fi indicat ca lucrurile să decurgă natural.

Iată cele mai bune 10 strategii de flirt, care chiar funcționează:

1. Contactul vizual
Contactul vizual care durează mai mult decât în mod normal, poate spune multe despre atracția reciprocă. Poate dura aproximativ 4-5 secunde, dar va transmite mai mult decât o privire trecătoare.

În timpul acestui tip de comunicare, îți poți da seama de interesul partenerului față de tine- ochii dilatați.

2. Culoarea roșu
Culoarea roșu este întotdeauna o bună modalitate de a transmite anumite mesaje.  Pentru a dovedi acest lucru, de-a lungul timpului, s-au realizat diferite teste. Spre exemplu, bărbaților li s-au arătat mai multe poze cu femei în roșu și alb. Mulți dintre participanți au crezut că femeile în roșu ar fi mai deschise către o relație. De asemenea, într-un alt test, s-a putut observa și faptul că cele ce purtau roșu erau mult mai încrezătoare în ele.

3. Umorul
Umorul este una dintre cheile pentru a-i ajuta pe oameni să se îndrăgostească mai repede. Această abilitate sugerează gândirea rapidă și creativitatea. O glumă bună poate fi mai eficientă decât încercările tradiționale de a câștiga inima cuiva.

FOLLOW ME

4. Inabordabilitatea
Cercetările arată faptul că oamenii tind să se îndrăgostească mai tare de persoanele despre care nu știu sigur daca au aceleași sentimente, decât de cele care afirmă scurt și direct că îi plac.

5. Femei- zâmbetul
Zâmbetul unei femei poate spune o mulțime de lucruri despre ea, cum ar fi faptul că este prietenoasă, amuzantă și chiar și că poate fi o mamă bună, în viitor. Bărbații sunt mult mai atrași de femeile zâmbitoare, decât de cele serioase.

6. Bărbați- duritate
Un studiu al Universității din Columbia a constatat faptul că femeile sunt mai atrase de bărbații care zâmbesc mai puțin. Asta înseamnă că băieții trebuie să pară cât mai serioși și duri.

7. Asemănările
Dacă vei începe să-ți imiți partenerul, din anumite puncte de vedere, acesta va vedea că-ți pasă cu adevărat de sentimentele și gândurile sale.
Această oglindire este o modalitate sigură de a afla dacă cineva este interesat, sau nu, de tine.

8. Tonul vocii
S-a dovedit faptul că bărbații sunt mai atrași de femeile care își schimbă tonul vocii, atunci când comunică, pentru a fi mai expresive. De asemenea, s-a descoperit că femeile preferă bărbații care folosesc cuvinte scurte, cum ar fi “da”, “ok”, “vedem”.

9. Încrederea
Încrederea este cheia succesului. Oamenii care sunt conștienți de atuurile lor sunt mult mai fermecători. Pentru a reuși să cucerești inima cuiva, este foarte important să fii relaxat și încrezător.

10. Atingerile
Acest tip de contact este printre cele mai importante. Un studiu realizat într-un club a condus la ideea că femeile acceptă mult mai ușor o invitație la dans, dacă bărbații le ating pe braț 1-2 secunde. Acest lucru denotă faptul că sunt puternici și încrezători, fapt ce le atrage pe femei.

2 comentarii pe “10 strategii de CUCERIRE care nu dau niciodată greș. Le poți folosi cu toată încrederea

  1. Stylev says:

    Chear nu funtioneaza; aceste strategi cu,atingerile pe brat, sau pe, buci,; dati niste, studi deficiente,si fara sens; sa puteti vinde cartile de ,nimic; femile, sunt pe interese azi,si nu mai functioneaza,asta cu, strategi de kakat cu, abordari,;dca ai portofelul,plin,poate c faci sex cu ea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.