#TIPS&TRICKS

10 TATUAJE simple și DISCRETE pe care o să vrei să le ai și TU

Scris de Ela Crăciun la 29 august 2017

Tatuaje simple si discrete

Ahmet Cambaz a intrat destul de târziu în jocul tatuajelor, dar s-a dovedit a fi un artist formidabil. După ce a realizat desene pentru o revistă din Istambul timp de șapte ani, un echipament de tatuaje dăruit de soția sa în 2013 l-a făcut să-și schimbe viziunea creativă, iar adevăratul său talent a ieșit la iveală.

Simple, dar sublime, modelele create de Cambaz au un aer modern, dar ne reamintesc totodată de cărțile de povești pe care obișnuiam să le citim în copilărie. „Tatuajele mele sunt minimaliste, geometrice, directe” spune Cambaz. „Trăim în niște vremuri complicate. De aceea prefer ca tatuajele mele să fie așa. Acum avem nevoie să simplificăm lucrurile.”

Poate că tatuajelor sale le lipsește culoarea, dar compensează cu o frumusețe tăcută.

Iată câteva dintre modelele extraordinare de tatuaje ale artistului turc, potrivite pentru fete:

#1

TATUAJE simple și DISCRETE

 

#2

#3

TATUAJE simple și DISCRETE Ahmet Cambaz

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

Deși arta tatuajului a devenit cunoscută în Turcia abia în ultimii zece ani, există și alți artiști inovativi, impresionanți, care sunt cunoscuți acasă și în întreaga lume.

Tatuaje – artisti

Folosindu-și originea turcă, mulț artiști și-au dezvoltat propriile stiluri, incorporând motive anatoliane și otomane. Iată câte ceva despre cei mai buni (sau cele mai bune, pentru că multe sunt femei) dintre ei:

1. Eva Karabudak

Eva este cunoscută în întreaga lume pentru crearea unor stiluri innovative proprii. În cel mai nou stil, ea recreează scene colorate din natură, peisaje urbane și opere de artă faimoase în cercuri în miniatură. Lumea mistică creată de ea poate să fie suprarealistă, ca într-o pictură de Dali, evocând în aceași timp sentimente romantice.

2. Emre Cebeci

Emre a studiat miniatura, iluminațiile și caligrafia la Mimar Sinan Fine Arts University și este fiul pictorului realist turc Selim Cebeci. Mama sa se ocupă și ea de iustrații. Emre incorporează caligrafia și motivele otomane în tatuaje presionante.

3. Biçem Șinil

Șinil este o altă artistă recunoscută în plan internaționa, ce are un stil unic și elegant care atrage oameni din întreaga lume. Ea incorporează linii monocromatice și buline pentru a crea animale geometrice și forme minimaliste. Șimil călătorește peste tot în lume pentru a-și face desenele.

4. Kobay

Kobay de la Kronik Collective este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din domeniul tatuajelor din Turcia. El a primit numeroase premi internaționale pentru capodoperele sale realiste, atât monocromatice cât și în culori aprinse. Îi sunt specifie imagnile realiste cu accente pe natură și animale, dar și portretele umane.

5. Okan Uçkun

Okan este, posibil, cel mai cunoscut tattoo artist din Turcia. El are un stil geometric, lucrând cu buline alb-negru. Tatuajele sale sunt minimaliste, cu modele delicate și elegante. Deși tatuajele sale au în centru formele geometrice, Okan incorporează și animale sau alte elemente din natură.

Citeste si articolul 12 modele superbe de TATUAJE pentru fete

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--