Cinci feluri prin care stimulezi metabolismul dimineața: reguli simple dar eficiente

 

Ziua bună se cunoaște de dimineață! Nimic mai adevărat iar corpul nostru o știe cel mai bine.

Cumva, am fost construiți să funcționăm ceas și adeseori se spune că organismul uman este o minune. Dacă sare o rotiță…se strică tot. De exemplu, ochiul are capacitatea de a distinge până la 10 milioane de culori iar bătăile inimii se schimbă în funcție de muzica pe care o ascultăm.

Tocmai de aceea, urmând câteva reguli simple dimineața, corpul nostru poate fi folosit la realul său potențial: acela prin care inima degajă pe zi suficientă energie pentru a pune în mișcare un camion pe o distanță de 32 de kmJ.

Iată ce ar trebui să facem:

Exerciții fizice: studiile arată că mișcarea din timpul dimineții e mult mai eficientă decât orice alt tip de sport făcut la orice altă oră. Activează metabolismul și crește rata de ardere a grăsimilor cu până la 60%.

Exerciții scurte dar intense (cardio): un studiu recent demonstrează cum un exercițiu fizic intens, care durează 2,5 minute determină o creștere a arderilor pe tot parcursul zilei (până la 200 de calorii).

FOLLOW ME

Nu sări peste micul dejun: doar pentru că ai o zi plină ochi. Masa de dimineață e cel mai bun catalizator metabolic. Mănâncă imediat ce te-ai trezit astfel încât corpul să fie pregătit să ardă energie pe tot parcursul zilei. Omleta, iaurtul cu fructe proaspete și cereale, smothie-urile sunt variante sănătoase și sățioase.

Frühstück am Bett, Zehen unter der Bettdecke - breakfast in bed

Activează mușchii prin exerciții cu greutăți, te înviorează și cresc tonusul.

Mănâncă o gustare până în prânz. Alege alternativa sănătoasă, care ajută la arderea grăsimilor – de exemplu o combinație între proteine și antioxidanți – ca să menții rata ridicată de ardere a metabolismului.

Reguli simple pentru o viață simplă și echilibrată. Suntem încă în prag de An Nou și tare mi-ar plăcea dacă pe 2015 ați lua în considerare cele cinci trebușoare interesante care combinate ne fac puternici precum…un camion:). Nu de alta, dar ca să căutăm fericirea e nevoie de ceva energie;)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.