10 TRĂSĂTURI ASCUNSE pe care le au oamenii născuți în luna DECEMBRIE


Oamenii născuți în luna decembrie sunt caracterizați de aceste trăsături:

1. Sunt buni îndrumători

Cei născuți în Decembrie se pricep foarte bine la sfaturi. Mereu le spun celor din jur ce este bine și cum este corect să procedeze. Nu fac asta pentru a părea superiori, ci pentru că sunt genul de persoane care văd întotdeauna partea plină a paharului și consideră că oricine poate avea potențial. Totuși, nu fac acest lucru cu toată lumea, ci doar cu persoanele pe care le iubesc.

2. Sunt onești


Oamenii născuți în această lună, sunt cei mai onești de pe planetă. Nu suportă minciuna și nu le place să-și atingă scopurile necinstit. Spun mereu adevărul și nimeni și nimic nu le poate schimba opțiunea.

3. Sunt foarte activi

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Acest lucru nu se aplică doar în cazul sporturilor. Le place să se implice în tot felul de proiecte sau activități care îi pasionează. Lucrează foarte bine în echipă, ajutându-i și pe ceilalți. Pot fi niște lideri desăvârșiți.

4. Pot fi foarte înțelepți și inteligenți

Persoanele născute în Decembrie sunt de părere că niciodată nu e prea târziu peste a învăța noi lucruri. Oriunde s-ar duce, le place să fure trucuri și informații. Oamenii din jurul lor au impresia că încearcă să pară superiori, însă ei își doresc doar să împărtășească și cu cei din jur lucrurile pe care le cunosc.

5. Sunt buni lideri

Având calități precum buna organizare și munca în echipă, cei născuți în Decembrie pot fi lideri de excepție. Au o logică foarte bună ce îi ajută să ia deciziile corecte.

6. Sunt buni la suflet

Au o inimă mare, lucru care nu este tocmai benefic pentru ei. Au nevoie de ceva timp pentru a-și da seama că nu oricine merită ajutat. Pentru cei pe care îi iubesc, vor face tot posibilul să-i ajute.

7. Sunt cu picioarele pe pământ

Persoanele născute în luna Decembrie știu să se bucure de lucrurile mărunte. Găsesc fericire în sentimentele de iubire, în familie și în relațiile cu prietenii. Le place să trăiască la intensitate maximă fiecare moment, având echilibru, în același timp.

8. Sunt încăpățânați

Fiecare persoană are și defectele sale. Cei născuți în Decembrie au momente în care refuză categoric să asculte ce spun cei din jur și au impresia că părerea lor este cea mai bună. Cu toate acestea, ei știu că toată lumea este diferită și de aceea fac tot ce pot pentru a-i înțelege și pe ceilalți.

9. Sunt loiali

Odată ce vei cunoaște o persoană născută în Decembrie, vei realiza că este genul ideal de prieten. Sinceritatea și exprimarea unei păreri sincere sunt calități pe care ar trebui să le aibă orice prieten adevărat.

10. Sunt independenți

Cei născuți în Decembrie au nevoie de spațiul lor personal. Nu le prea place să vorbească despre propriile emoții, decât atunci când au o relație foarte strânsă. Acest lucru se datorează faptului că nu își doresc să îi împovăreze pe ceilalți cu problemele lor personale.

Tu ce părere ai? Cunoști pe cineva născut în Decembrie care să aibă toate aceste trăsături?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.