10 TRĂSĂTURI ASCUNSE pe care le au oamenii născuți în luna DECEMBRIE

Oamenii născuți în luna decembrie sunt caracterizați de aceste trăsături:

1. Sunt buni îndrumători

Cei născuți în Decembrie se pricep foarte bine la sfaturi. Mereu le spun celor din jur ce este bine și cum este corect să procedeze. Nu fac asta pentru a părea superiori, ci pentru că sunt genul de persoane care văd întotdeauna partea plină a paharului și consideră că oricine poate avea potențial. Totuși, nu fac acest lucru cu toată lumea, ci doar cu persoanele pe care le iubesc.

2. Sunt onești

Oamenii născuți în această lună, sunt cei mai onești de pe planetă. Nu suportă minciuna și nu le place să-și atingă scopurile necinstit. Spun mereu adevărul și nimeni și nimic nu le poate schimba opțiunea.

3. Sunt foarte activi

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Acest lucru nu se aplică doar în cazul sporturilor. Le place să se implice în tot felul de proiecte sau activități care îi pasionează. Lucrează foarte bine în echipă, ajutându-i și pe ceilalți. Pot fi niște lideri desăvârșiți.

4. Pot fi foarte înțelepți și inteligenți

Persoanele născute în Decembrie sunt de părere că niciodată nu e prea târziu peste a învăța noi lucruri. Oriunde s-ar duce, le place să fure trucuri și informații. Oamenii din jurul lor au impresia că încearcă să pară superiori, însă ei își doresc doar să împărtășească și cu cei din jur lucrurile pe care le cunosc.

5. Sunt buni lideri

Având calități precum buna organizare și munca în echipă, cei născuți în Decembrie pot fi lideri de excepție. Au o logică foarte bună ce îi ajută să ia deciziile corecte.

6. Sunt buni la suflet

Au o inimă mare, lucru care nu este tocmai benefic pentru ei. Au nevoie de ceva timp pentru a-și da seama că nu oricine merită ajutat. Pentru cei pe care îi iubesc, vor face tot posibilul să-i ajute.

7. Sunt cu picioarele pe pământ

Persoanele născute în luna Decembrie știu să se bucure de lucrurile mărunte. Găsesc fericire în sentimentele de iubire, în familie și în relațiile cu prietenii. Le place să trăiască la intensitate maximă fiecare moment, având echilibru, în același timp.

8. Sunt încăpățânați

Fiecare persoană are și defectele sale. Cei născuți în Decembrie au momente în care refuză categoric să asculte ce spun cei din jur și au impresia că părerea lor este cea mai bună. Cu toate acestea, ei știu că toată lumea este diferită și de aceea fac tot ce pot pentru a-i înțelege și pe ceilalți.

9. Sunt loiali

Odată ce vei cunoaște o persoană născută în Decembrie, vei realiza că este genul ideal de prieten. Sinceritatea și exprimarea unei păreri sincere sunt calități pe care ar trebui să le aibă orice prieten adevărat.

10. Sunt independenți

Cei născuți în Decembrie au nevoie de spațiul lor personal. Nu le prea place să vorbească despre propriile emoții, decât atunci când au o relație foarte strânsă. Acest lucru se datorează faptului că nu își doresc să îi împovăreze pe ceilalți cu problemele lor personale.

Tu ce părere ai? Cunoști pe cineva născut în Decembrie care să aibă toate aceste trăsături?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.