10 TRĂSĂTURI ASCUNSE pe care le au oamenii născuți în luna DECEMBRIE

Oamenii născuți în luna decembrie sunt caracterizați de aceste trăsături:

1. Sunt buni îndrumători

Cei născuți în Decembrie se pricep foarte bine la sfaturi. Mereu le spun celor din jur ce este bine și cum este corect să procedeze. Nu fac asta pentru a părea superiori, ci pentru că sunt genul de persoane care văd întotdeauna partea plină a paharului și consideră că oricine poate avea potențial. Totuși, nu fac acest lucru cu toată lumea, ci doar cu persoanele pe care le iubesc.

2. Sunt onești

Oamenii născuți în această lună, sunt cei mai onești de pe planetă. Nu suportă minciuna și nu le place să-și atingă scopurile necinstit. Spun mereu adevărul și nimeni și nimic nu le poate schimba opțiunea.

3. Sunt foarte activi

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Acest lucru nu se aplică doar în cazul sporturilor. Le place să se implice în tot felul de proiecte sau activități care îi pasionează. Lucrează foarte bine în echipă, ajutându-i și pe ceilalți. Pot fi niște lideri desăvârșiți.

4. Pot fi foarte înțelepți și inteligenți

Persoanele născute în Decembrie sunt de părere că niciodată nu e prea târziu peste a învăța noi lucruri. Oriunde s-ar duce, le place să fure trucuri și informații. Oamenii din jurul lor au impresia că încearcă să pară superiori, însă ei își doresc doar să împărtășească și cu cei din jur lucrurile pe care le cunosc.

5. Sunt buni lideri

Având calități precum buna organizare și munca în echipă, cei născuți în Decembrie pot fi lideri de excepție. Au o logică foarte bună ce îi ajută să ia deciziile corecte.

6. Sunt buni la suflet

Au o inimă mare, lucru care nu este tocmai benefic pentru ei. Au nevoie de ceva timp pentru a-și da seama că nu oricine merită ajutat. Pentru cei pe care îi iubesc, vor face tot posibilul să-i ajute.

7. Sunt cu picioarele pe pământ

Persoanele născute în luna Decembrie știu să se bucure de lucrurile mărunte. Găsesc fericire în sentimentele de iubire, în familie și în relațiile cu prietenii. Le place să trăiască la intensitate maximă fiecare moment, având echilibru, în același timp.

8. Sunt încăpățânați

Fiecare persoană are și defectele sale. Cei născuți în Decembrie au momente în care refuză categoric să asculte ce spun cei din jur și au impresia că părerea lor este cea mai bună. Cu toate acestea, ei știu că toată lumea este diferită și de aceea fac tot ce pot pentru a-i înțelege și pe ceilalți.

9. Sunt loiali

Odată ce vei cunoaște o persoană născută în Decembrie, vei realiza că este genul ideal de prieten. Sinceritatea și exprimarea unei păreri sincere sunt calități pe care ar trebui să le aibă orice prieten adevărat.

10. Sunt independenți

Cei născuți în Decembrie au nevoie de spațiul lor personal. Nu le prea place să vorbească despre propriile emoții, decât atunci când au o relație foarte strânsă. Acest lucru se datorează faptului că nu își doresc să îi împovăreze pe ceilalți cu problemele lor personale.

Tu ce părere ai? Cunoști pe cineva născut în Decembrie care să aibă toate aceste trăsături?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.